De Boer Taverzo tafeltennis. V.l.n.r. Ruud van Graafeialnd (coach), Gabrielius Camara, Yannick Vostes, Tom Closset, Theo Levert (teammanager)

Het is vandaag een bijzondere dag voor tafeltennisend Nederland. Benelux Taverzo uit Zoetermeer begint als eerste Nederlandse mannenteam sinds 30 jaar. Je kunt de duels live kijken

Vandaag om 17.00 uur maakt Taverzo zijn debuut in de Champions League. In een coronabubbel in Düsseldorf gaat Taverzo deze week proberen te verrassen door de halve finales te halen. Te beginnen met de pittige wedstrijd tegen het Borussia Düsseldorf van Timo Boll en Danny Heister. Pittig zal de match tegen Borussia Düsseldorf zeker worden, want Borussia is de meest succesvolle vereniging bij de mannen in de Champions League met maar liefst tien Champions League-titels, de laatste in 2010/2011. De beide andere poulewedstrijden, tegen K.S. Dekorglass Dzialdowo uit Polen en het Franse Hennebont vinden plaats in het weekend op 12 en 13 december (17.00 u).

Wil je de duels van Taverzo live kijken? Houd dan de volgende links in de gaten!

Mochten Taverzo er in slagen om de groepsfase van de Champions League door te komen, dan gaat het avontuur op 17 december verder met de halve finale. De finale is op 18 december.