PingPongbaas heeft nieuwe Lockdown Challenges bedacht! Doe mee als echte PingPongbaas en maak kans op mooie prijzen! 

Omdat we momenteel natuurlijk allemaal nog thuis zitten en bijna niks kunnen doen, heeft PingPongbaas iets leuks bedacht waardoor jij jezelf toch nog een beetje kunt uitdagen! PingPongbaas zet elke maandag een challenge online in het teken van het thuis tafeltennissen. Zolang de lockdown van kracht is, blijft PingPongbaas je elke week weer uitdagen met een nieuwe Lockdown Challenge.

Hoe doe jij mee?
De Lockdown Challenges worden elke maandag op de kanalen Instagram en Facebook gepost door PingPongbaas. Hierin leggen zij de challenge uit van de week die jij na kunt doen! Post jouw nagemaakte challenge in je story, tag @ppbaas op Instagram en @pingpongbaas op Facebook en nomineer 3 vrienden om ook de uitdaging aan te gaan!

Win elke week een verstelbaar net!
Er valt elke week ook een leuke prijs te winnen. De persoon met het leukste filmpje maakt kans op een verstelbaar netje. Dit is een leuke manier om thuis lekker te tafeltennissen met je familie of huisgenoten zodat jij toch nog lekker kunt bewegen. De winnaar maken wij elke zondag bekend.

Bekijk hieronder de eerste challenge!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PingPongbaas (@ppbaas)