Het NK Tafeltennis en het traditionele Jeugdklassentoernooi gaan al jaren hand in hand. In de uitpuilende D-hal van Landstede Topsportcentrum in Zwolle beleefden zaterdag 29 februari ontzettend veel kinderen weer een geweldige dag.

De D-Hal van Landstede Topsportcentrum barst op de zaterdag van het NK altijd zowat uit elkaar van de positieve energie die er heerst. Vele kinderen vanuit heel Nederland komen daar elk jaar samen om het tegen elkaar op te nemen en dat was zaterdag 29 februari niet anders. Gesteund door broertjes, zusjes, clubgenoten en natuurlijk hun ouders maakten ze er een geweldige dag van. Al die blije kinderen die tegelijkertijd speelden op de 40 tafels: dat gaf weer een schitterend gezicht en dat legde NTTB-fotograaf Rob de Ruiter zoals altijd haarfijn vast op camera.

Prijzen
Uiteraard werden er ook prijzen verdeeld in Zwolle. Qua afdelingen was Holland-Noord de beste met 12 punten, gevolgd door Zuid-West (11 punten) en Midden (8 punten). Alle statistieken van het toernooi zijn hier te vinden.

Bekijk hier alle foto’s die gemaakt zijn tijdens het Jeugdklassentoernooi.

Sfeer
Hieronder enkele sfeerimpressies van het toernooi