De Dutch Open Para (DOP) keert vooralsnog in 2020 terug in Stadskanaal! De tweede editie van het internationale paratafeltennistoernooi in Groningen duurt van 5 tot en met 8 november. Uiteraard houdt de organisatie de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Na een succesvolle eerste editie van de Dutch Open Para in 2019 zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. Het paratafeltennistoernooi duurt in 2020 maar liefst vier dagen en duurt van 5 tot en met 8 november 2020. Waarschijnlijk is er een TTF classifier congres voorafgaand aan de DOP en mogelijk ook een trainingsstage.

Update 20 mei over de Dutch Open Para 2020
Bovenstaande alinea schreven we op 1 april 2020, toen we de tweede editie aankondigden. Het waren tijden waarin iedereen bij het woord ‘Corona’ nog dacht aan een lekker koel, Mexicaans biertje. Maar inmiddels is alles anders. De NTTB, Pagedal en de ITTF zijn in vergadering om te bepalen of en hoe we in november de tweede editie van de DOP door kunnen laten gaan. We kunnen hierover nog geen duidelijkheid geven. We zijn hierbij afhankelijk van ontwikkelingen in de hele wereld. Belangrijk hierbij zijn de mogelijkheden om weer te reizen en de aanpassingen die nodig zijn in de 1.5 meter maatschappij. Deze facetten zullen veel invloed hebben op zowel de inhoudelijke organisatie van het evenement als op de begroting. Zodra er nieuws is over de Dutch Open Para 2020, zullen we hierover snel mogelijk communiceren met iedereen die betrokken is bij het toernooi. Lees alle informatie over het toernooi op de speciale website.

Vrijwilligers gezocht
Heb je tijdens de DOP 2019 als vrijwilliger meegeholpen en wil je ook graag de tweede editie van dichtbij meemaken? Zet dan 5 tot en met 8 november 2020 in je agenda en meld je alvast aan!. Like ook Dutch Open Para op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het toernooi!