De achtste editie van de Koningsspelen vinden plaats op vrijdag 17 april 2020. Het sportieve oranjefeest voor alle basisscholen staat dan op het programma. Breng tafeltennis verder onder de aandacht en meld je aan de voor de Koningsmatch!

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is de Koningsmatch bedacht.

Via het online platform kun je eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat jullie mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden!

Benieuwd hoe de Koningsmatch werkt? Bekijk dan hier de video of neem een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch

Wat zijn de Konigsspelen?
De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. In 2020 vinden de Koningsspelen op vrijdag 17 april plaats. De dag bestaat uit sportieve activiteiten die worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt. Scholen bepalen zelf hoe de Koningsspelen worden vormgegeven.

Alle informatie over de Koningsspelen is te vinden op de website.