Jeugdige tafeltennissers opgelet! Inschrijven voor het NTTB Tafeltenniskamp 2020 kan nog steeds! Ben je in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar? Neem ook deel aan deze fantastische tafeltennisweek van maandag 3 t/m zaterdag 8 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn. 

Uiteraard werk jij aan je tafeltennis skills tijdens deze gave week. Daarnaast staan er allerlei gave andere activiteiten op het programma! Wie al eens mee is geweest, heeft vast al eens meegedaan aan een spannende dropping, diverse bosspelen en een heerlijk middagje zwemmen. Ook voor komende zomer staat er weer veel leuks op de planning! Al ruim 40 deelnemers hebben zich aangemeld. Doe dit nu ook en verzeker jezelf van een plekje!

Geld terug ivm corona
Wij gaan er ondanks deze vreemde tijden nog ‘gewoon’ vanuit dat het NTTB kamp ook in 2020 doorgaat. We roepen jou daarom op  om je ook in te schrijven. De NTTB volgt echter in alle tijden de richtlijnen van het RIVM en we roepen onze clubs met klem ook om dit ook te doen! Mocht het kamp toch niet doorgaan, maak je dan geen zorgen over je betaling. Je krijgt dan namelijk de volledige 100 procent van je betaling terug. Mocht het kamp toch niet doorgaan, dan communiceren we dit natuurlijk direct naar al onze deelnemers.

Lees meer informatie over het kamp en schrijf je in!