• Zondag 19 april 2020: OATK, Nijmegen

Elk jaar organiseert Akris het Open Akris Tafeltennis Kampioenschap, het OATK, op het sportcentrum in Nijmegen. Eigenlijk begint het toernooi de avond ervoor al, want er wordt altijd met een grote groep uitgegaan. Ook eindigt het toernooi voor sommigen wat later dan verwacht, want er wordt een afsluitende barbecue gehouden bij café We Gaan Beginnen. Het maakt het OATK een van de gezelligere (studenten)toernooien van Nederland.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat tafeltennis vergeten wordt. Er is zowel een enkel- als een dubbeltoernooi, verdeeld in vier klassen. Van beginners tot landelijke spelers: iedereen kan op niveau wedstrijden spelen. Het publiek van het OATK is ook divers: veel studenten en (oud-)Akrissers, maar ook veel spelers die terugkomen voor de gezelligheid.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden, lees ook de uitgebreide brief over het toernooi.
Voor meer informatie, mail naar akrisoatk@gmail.com of zie www.nsttvakris.nl

  • 9 en 10 mei 2020: 42e Internationale Tafeltennistoernooi, Eindhoven

Dit studiejaar organiseert de Eindhovense studententafeltennisvereniging Taveres voor de 42e keer een internationaal studententafeltennistoernooi voor studenten uit heel Europa. Dit is het grootste studententafeltennis-toernooi van Europa en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Naast toptafeltennis staat in dit weekend natuurlijk ook de gezelligheid centraal door middel van een groot feest. Deze unieke combinatie heeft de afgelopen keren garant gestaan voor een succesvol toernooi.

Deelname staat open voor alle studenten in Europa! Hoewel het toernooi voornamelijk is gericht op studenten, is het ook mogelijk voor niet-studenten om mee te doen.

Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 9 en 10 mei. Er is de mogelijkheid om vrijdagavond 8 mei al aan te komen en in Eindhoven te overnachten; de wedstrijden zelf beginnen op zaterdag om 9:00 en eindigen zondag rond 17:00.

Voor meer informatie: https://www.taveres.nl/itt/ of mail naar itt2020@taveres.nl