De Tafeltennisbond zet zich ​in om het bedrijfsleven een stukje vitaler, duurzamer en innovatiever te laten zijn. Tafeltennis (pingpong) draagt daar een steentje aan bij. Samen met enkele partners biedt de Tafeltennisbond de deelnemende bedrijven producten en diensten aan die deze vorm van ont- en inspanning nóg leuker maken. Zie daarvoor de Menukaart. Daarnaast nodigen wij deze bedrijven uit om zich aan te sluiten bij de Bedrijvencommunity. We organiseren bedrijfstoernooien en andere events en tonen hier de (bedrijfs-) evenementen van anderen.

EVENTS

12:00 am
Het eerste Mac Leasy iPong bedrijven toernooi. In 2018 nog besloten, d.w.z. alleen voor bedrijven van Het Nieuwe Kantoor West (HNK West). In 2019 volgt een open editie!
HNK Utrecht West
jan 18 @ 7:00 pm – jan 20 @ 5:00 pm
7:00 pm
 
Twee locaties in Haarlem
6:00 pm
More info: https://tafeltennis.nl/pingpong/whos-the-boss Nadere informatie: https://tafeltennis.nl/pingpong/wie-is-de-baas Registration / Inschrijven
INIT-gebouw
mrt 3 @ 12:30 pm – 4:00 pm
12:30 pm
Het ‘NK Bedrijfstafeltennis’! Combineer op zondag 3 maart zelf een potje pingpongen met het kijken van toptafeltennis in een mooie setting. Nadere info volgt (maar vooraanmelden kan al via bedrijven@tafeltennis.nl).          
Landstede Sportcentrum
10:00 pm
Rondom het Europe Youth Top10 in Noordwijk worden diverse side-events georganiseerd. Een daarvan is het  ‘PingPongbazen on Tour’ bedrijfstafeltennistoernooi in Noordwijk. Nadere informatie volgt.          
Noordwijk