Calendar

mrt
31
zo
Jeugd Ranglijstfinale @ Zoetermeer, Nederland
mrt 31 hele dag
apr
10
wo
ITTF Junior Circuit Premium French Junior & Cadet Open
apr 10 – apr 14 hele dag
ITTF Junior Circuit Premium French Junior & Cadet Open

De ITTF Junior Circuit Premium French Junior & Cadet Open worden gespeeld van woensdag 10 tot en met zondag 14 april. namens Nederland doen Emine Ernst (zie foto), Emma van der Zanden, Anna Peters en Remi Chambet-Weil mee aan het toernooi. Marcel Kraa en Rob Kremers zijn de coaches in het Franse Metz. Alle actuele informatie is te vinden op de site van de ITTF.

 

 

apr
13
za
Internationaux Jeunes de Liège
apr 13 – apr 14 hele dag
Internationaux Jeunes de Liège

De Internationaux Jeunes de Liège worden gespeeld op zaterdag 13 en zondag 14 april. Namens Nederland doen Sara Brouwer, Nyncke de Knegt, Ivan Kahn en Brent Ronde mee aan het toernooi. Titus Damsa en Boris de Vries zijn als coaches actief in België. Meer informatie over dit toernooi wordt later bekend.

apr
14
zo
MJ Trainingsdag XL in Heemstede @ Heemstede
apr 14 @ 09:45 – 16:00

Is een gewone training voor jou niet genoeg? Wil je een volle dag intensief aan de slag met je techniek, service en de rest van je spel? Geef je dan op voor een MJ Trainingsdag XL in Heemstede. De naam zegt het eigenlijk al: de Trainingsdag XL is een volle dag trainen, waarbij we aandacht besteden aan alle onderdelen van het tafeltennis. Special guest is Arnoud Meijer, volgens de poster van MJ ‘de beste verdediger van Nederland’.

De dag duurt van 09.45 uur tot 16.00 uur. Schrijf je in via: mjtafeltennis.nl. Aantal beschikbare plekken: 20

Tijdens een Trainingsdag XL komen techniek, tactiek en service uitgebreid aan bod. Om je reflexen en concentratie te trainen doen we ook multi ball training. En wat dacht je van het spelen tegen onze eigen tafeltennisrobot of het oefenen van trickshots? De hele dag staan er minimaal twee trainers van MJ Tafeltennis én een nationale toptrainer en/of topspeler voor je klaar.

apr
16
di
ITTF Junior Circuit Premium Belgium Junior & Cadet Open
apr 16 – apr 20 hele dag

Milo de Boer, een van de deelnemers aan het toernooi.

De ITTF Junior Circuit Premium Belgium Junior & Cadet Open worden gespeeld van 15 tot en met 19 april in Spa. Namens Nederland nemen een hoop talenten deel aan het toernooi. Dit zijn: Emine Ernst, Karlijn van Lierop, Dobrila Jorguseska, Barry Berben, Lode Hulshof, Tim Gras, Floris ZurMuhlen, Mick de Vette, Colin Ligt, Anna Peters, Gabrielius Camara, Milo de Boer, Djen Bakx, Remi Chambet-Weil en Matthias Scheurwater.

De begeleiding bestaat uit Titus Damsma, Boris de Vries, Jochem de Hoop, Joeri Bakx, Michel de Boer en Marcel Kraa.

Alle actuele informatie over het toernooi is te vinden op de actuele site van het toernooi.

aug
5
ma
Tafeltenniskamp @ TTV Red Stars
aug 5 – aug 10 hele dag
jan
18
za
Diederik Steunenberg Toernooi @ Tafeltennis Zwolle
jan 18 hele dag