Calendar

mei
31
vr
UNICEF toernooi in Eindhoven @ Warehouse of Innovation
mei 31 @ 16:00 – 22:00

UNICEF houdt op zaterdag 31 mei een tafeltennistoernooi in Eindhoven. Van 16.00 tot 22.00 uur kan iedereen spelen in het Warehouse of Innovation.

Deelnemers kunnen zowel enkel- als dubbelwedstrijden spelen. Er wordt een toernooi afgewerkt, maar deelnemers kunnen ook vriendschappelijke potjes spelen op deze mooie plek in het stadscentrum van Eindhoven! Het toernooi is georganiseerd door een studententeam van UNICEF Eindhoven. Al het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar projecten van UNICEF. Vanaf 16.00 uur kan iedereen in het Warehouse of Innovation al vrij spelen, vanaf 19.00 uur start het toernooi.

Er zijn mooie prijzen te winnen tijdens het toernooi en deelnemers steunen dus ook projecten van UNICEF!

Alle informatie is te bekijken op de Facebookpagina over het evenement.

jun
21
vr
Mac Leasy iPong-dag @ HNK Utrecht West
jun 21 hele dag
Mac Leasy iPong-dag @ HNK Utrecht West

Het eerste Mac Leasy iPong bedrijven toernooi. In 2018 nog besloten, d.w.z. alleen voor bedrijven van Het Nieuwe Kantoor West (HNK West). In 2019 volgt een open editie!

jun
23
zo
Best of 21 tafeltennistoernooi in Weert @ Sporthal Aan de Bron,
jun 23 @ 18:00 – 19:00

Op zondag 23 juni houdt de NTTB Afdeling Limburg samen met Posno-sport de derde editie van het Best of 21 tafeltennistoernooi in Weert. Deelnemers zijn de bijna hele dag aan het spelen tijdens het toernooi. Op het einde van de dag speelt iedereen een finalepoule op eigen niveau. Posno-sport stelt een groot prijzenpakket beschikbaar.

Geef je zo snel mogelijk op! Dit toernooi staat open voor jong en oud, leden en niet-leden NTTB en alle nationaliteiten. Aanmelden kan via de site van het toernooi, waar alle informatie te vinden is over dit evenement.

jun
29
za
Corporate Games @ HTC Hoofddorp
jun 29 – jun 30 hele dag

In Hoofddorp wordt in het weekend van 28, 29 en 30 juni 2019 de eerste editie van de Nederlandse Corporate Games gehouden. Tafeltennis is onderdeel van het programma. Tijdens de Corporate Games, het grootste sportevenement voor bedrijven ter wereld, strijden bedrijven vanuit heel Nederland in zeventien verschillende sporten tegen elkaar en kunnen bedrijven elkaar ontmoeten tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten.

Het tafeltennistoernooi wordt op zaterdag 29 en zondag 30 juni gespeeld in de zaal van HTC Hoofddorp. Naast tafeltennis kunnen de deelnemende bedrijven het ook tegen elkaar opnemen in onder andere badminton, beachvolleybal, basketbal, golf, softbal, tennis en voetbal.

Eerste editie
Over de laatste 29 jaar hebben 29.000 kleine en grote bedrijven en één miljoen atleten wereldwijd deelgenomen aan de Corporate Games. Voor deze eerste Nederlandse editie is de inschrijving gestart. Wil jij je collega’s, klanten, leveranciers uitdagen om deel te nemen aan de Corporate Games?

Inschrijven
Wil je meer informatie over de Corporate Games of wil je een team inschrijven, bijvoorbeeld met tafeltennis, neem dan contact op met netherlands@corporate-games.com of bekijk de presentatie van de organisatie. De inschrijving sluit op 5 mei 2019.
De NTTB steunt de organisatie en brengt dit gave evenement graag onder de aandacht. Het is een leuke manier om kennis te maken met de tafeltennissport en om in contact te komen met andere bedrijven.

NK Schafeltennis @ Taverzo
jun 29 @ 09:30 – 17:30

NK Schafeltennis
Datum/tijd: Zaterdag 29 juni 2019, van 9.30 – 17.30 uur. Zaal open vanaf 8.30 uur.

Locatie: Taverzo, Willem Alexanderplantsoen 4, Zoetermeer. Parkeren is gratis.

Deelnemers: jeugd (vanaf 12 jaar)+senioren. Je moet kunnen tafeltennissen en kunnen schaken met een schaakklok.

Toernooivorm:
Er worden 7 ronden gespeeld volgens een aangepast Zwitsers systeem. In elke ronde wordt één speler aan één andere speler gekoppeld. Deze twee spelen twee schaakvluggertjes van 5 minuten p.p. (volgens de KNSB regels) én vier tafeltennisgames tot de 11 (volgens de NTTB regels). Zowel bij het schaken als bij het tafeltennissen zijn 4 punten te verdienen, zodat een ronde om 8 punten gaat.

sep
20
vr
Nationale Sportweek @ Nederland
sep 20 – sep 29 hele dag
jun
23
wo
European Company Sport Games @ Papendal Arnhem
jun 23 – jun 27 hele dag

De European Company Sport Games (ECSG) zijn hét grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijfssporters genoemd. Wanneer en waar? Elke twee jaar ergens in Europa met maar liefst 23 sporten op het programma.