Calendar

jan
18
vr
De beste pingponger van Haarlem @ Twee locaties in Haarlem
jan 18 @ 19:00 – jan 20 @ 17:00
jan
19
za
Duo Teamcompetitie in Geldrop @ TTV Unicum
jan 19 @ 10:00 – 17:00
Duo Teamcompetitie in Geldrop @ TTV Unicum

Op zaterdag 19 januari houdt TTV Unicum het jaarlijkse Duo Teamtoernooi in de eigen speelzaal aan de Kalanderstraat 19A in Geldrop.

Toernooi-opzet:
– Teams van 2 spelers. Ieder speelt per teamwedstrijd 1 enkelspel en een dubbelspel. Totaal 3 wedstrijden per teamwedstrijd.
– De teams worden in meerkampen ingedeeld. Er worden maximaal 32 teams toegelaten.
– Indeling vindt zoveel mogelijk op sterkte plaats. Bij grote verschillen in sterkte wordt aan de sterkste teams per wedstrijd een handicap toegekend. De handicap is 1 punt per klasse + 1 punt. Maximale handicap 9 punten. De toernooileiding bepaalt de handicap.
– Alle wedstrijden (enkel en dubbel) worden gespeeld in best of three (2 gewonnen games). Wedstrijden volgens NTTB-spelregels.
– Uitgangspunt is dat de teams zoveel mogelijk wedstrijden spelen.
– Afhankelijk van het aantal deelnemers bepaalt de toernooileiding de indeling in poules.

Inschrijven kan uiterlijk tot 11 januari 2019 via het aanmeldformulier, maximaal 32 teams kunnen meedoen aan dit toernooi.

mrt
3
zo
PingPongbazen on Tour – NK Zwolle @ Landstede Sportcentrum
mrt 3 @ 12:30 – 16:00
PingPongbazen on Tour - NK Zwolle @ Landstede Sportcentrum

Het ‘NK Bedrijfstafeltennis’!

Combineer op zondag 3 maart zelf een potje pingpongen met het kijken van toptafeltennis in een mooie setting.

Nadere info volgt (maar vooraanmelden kan al via bedrijven@tafeltennis.nl).

 

 

 

 

 

mrt
13
wo
Clinic Bettine Vriesekoop bij Kracht & Vriendschap Renkum @ TTV Kracht & Vriendschap
mrt 13 @ 10:00 – 12:30

Bettine Vriesekoop geeft op woensdag 13 maart een clinic bij TTV Kracht & Vriendschap Renkum. Van 10.00 tot 12.30 uur is ze te gast bij de club uit Renkum, waar de tafeltennislegende 2,5 uur lang aan de slag gaat aan de Groeneweg 30.

Bettine Vriesekoop, Nederlands bekendste tafeltennisster, is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond
In het meerjarenbeleidsplan van de tafeltennisbond: “Tafeltennis beweegt” is veel aandacht voor vitaliteit. Tafeltennis is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat racketsporten, waaronder tafeltennis, bijdragen aan een langer en gezonder levensperspectief. Tafeltennis is een spel waar veel mensen plezier aan beleven. Dat is wat Bettine wil en kan overbrengen aan de groep mensen die nog niet actief tafeltennist. Bettine zet zich in voor projecten op het gebied van tafeltennis & gezondheid en geeft daarom clinics bij o.a. de verenigingen.

Meer informatie over de clinic’s en het aanvragen van een clinic van Bettine Vriesekoop is hier te vinden.
Aanmelden voor de clinic kan door te mailen naar de voorzitter van TTV Kracht & Vriendschap via: voorzitter@krachtenvriendschap.nl.

apr
6
za
Wereld Tafeltennisdag @ Hele wereld
apr 6 hele dag
Wereld Tafeltennisdag @ Hele wereld

Wereld Tafeltennisdag 2019!

Op 6 april is het weer Wereld Tafeltennisdag. Een dag waarop we het plezier in het spelletje centraal stellen. Dit is de ideale dag om te laten zien hoe leuk onze sport is aan iedereen ter wereld! De leukste acties die onze tafeltennisleden organiseren en delen via het internet tijdens die dag gaan we weer belonen, houdt hiervoor de komende tijd onze site in de gaten!
Lees alles over Wereld Tafeltennisdag op deze speciale website, die boordevol staat met leuke en relevante informatie, promotiemateriaal en internationale tafeltennisevenementen.

Bekijk hieronder een terugblik op Wereldtafeltennisdag 2018

apr
12
vr
Koningsspelen @ Nederland
apr 12 hele dag
okt
4
vr
PingPongbazen on Tour – Noordwijk @ Noordwijk
okt 4 @ 22:00
PingPongbazen on Tour - Noordwijk @ Noordwijk

Rondom het Europe Youth Top10 in Noordwijk worden diverse side-events georganiseerd. Een daarvan is het  ‘PingPongbazen on Tour’ bedrijfstafeltennistoernooi in Noordwijk. Nadere informatie volgt.