Calendar

feb
1
vr
PingPongbaas van Eindhoven @ Warehouse of Innovation
feb 1 @ 09:00 – feb 28 @ 17:00
PingPongbaas van Eindhoven @ Warehouse of Innovation

In het Warehouse of Innovation, het oude V&D gebouw in Eindhoven, kan je dagelijks pingpongen en kijken wie de PingPongbaas van Eindhoven is!

Download de app via deze link

feb
27
wo
Lancering PingPongbaas @ Volgt...
feb 27 hele dag
mrt
13
wo
Clinic Bettine Vriesekoop bij Kracht & Vriendschap Renkum @ TTV Kracht & Vriendschap
mrt 13 @ 10:00 – 12:30

Bettine Vriesekoop geeft op woensdag 13 maart een clinic bij TTV Kracht & Vriendschap Renkum. Van 10.00 tot 12.30 uur is ze te gast bij de club uit Renkum, waar de tafeltennislegende 2,5 uur lang aan de slag gaat aan de Groeneweg 30.

Bettine Vriesekoop, Nederlands bekendste tafeltennisster, is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond
In het meerjarenbeleidsplan van de tafeltennisbond: “Tafeltennis beweegt” is veel aandacht voor vitaliteit. Tafeltennis is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat racketsporten, waaronder tafeltennis, bijdragen aan een langer en gezonder levensperspectief. Tafeltennis is een spel waar veel mensen plezier aan beleven. Dat is wat Bettine wil en kan overbrengen aan de groep mensen die nog niet actief tafeltennist. Bettine zet zich in voor projecten op het gebied van tafeltennis & gezondheid en geeft daarom clinics bij o.a. de verenigingen.

Meer informatie over de clinic’s en het aanvragen van een clinic van Bettine Vriesekoop is hier te vinden.
Aanmelden voor de clinic kan door te mailen naar de voorzitter van TTV Kracht & Vriendschap via: voorzitter@krachtenvriendschap.nl.

apr
6
za
Wereld Tafeltennisdag @ Hele wereld
apr 6 hele dag
Wereld Tafeltennisdag @ Hele wereld

Wereld Tafeltennisdag 2019!

Op 6 april is het weer Wereld Tafeltennisdag. Een dag waarop we het plezier in het spelletje centraal stellen. Dit is de ideale dag om te laten zien hoe leuk onze sport is aan iedereen ter wereld! De leukste acties die onze tafeltennisleden organiseren en delen via het internet tijdens die dag gaan we weer belonen, houdt hiervoor de komende tijd onze site in de gaten!
Lees alles over Wereld Tafeltennisdag op deze speciale website, die boordevol staat met leuke en relevante informatie, promotiemateriaal en internationale tafeltennisevenementen.

Bekijk hieronder een terugblik op Wereldtafeltennisdag 2018

apr
12
vr
Koningsspelen @ Nederland
apr 12 hele dag
Koningsspelen @ Nederland | Nederland

Wil je met jouw vereniging scholen helpen bij het organiseren van een sportactiviteit(en) tijdens de Koningsspelen op 12 april? Dat kan! Het is een ultieme mogelijkheid om een grote jonge doelgroep kennis te laten maken met de sport.

Om scholen te helpen kun je als vereniging een clinic of andere sportactiviteit organiseren tijdens de Koningsspelen. Om makkelijk een school te vinden die hierin geïnteresseerd is, is er -net als vorig jaar – een tool ontwikkeld waar scholen en sportverenigingen makkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Hoe werkt het?

  • Geef hier aan dat je graag een school wilt helpen bij de organisatie van de Koningsspelen;
  • Basisscholen kunnen vervolgens op hun persoonlijke pagina eenvoudig zien welke sportaanbieders in de buurt meedoen;
  • Ook jij kunt op de persoonlijke pagina zien welke basisscholen in de buurt meedoen;
  • Met één klik kun je contact zoeken met de basisschool;
  • Je kunt ook jouw sportaccommodatie ter beschikking stellen of meedenken over de invulling van de sportieve activiteiten.

Wat zijn de voordelen?

  • Een leuke aansprekende gelegenheid om kinderen in beweging te brengen of om leden te werven onder een jonge doelgroep;
  • De mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen, die anders lastig tot stand komt;
  • Een goede manier om jouw gemeente te laten zien dat de vereniging meewerkt aan dit soort maatschappelijke initiatieven;
jun
21
vr
Mac Leasy iPong-dag @ HNK Utrecht West
jun 21 hele dag
Mac Leasy iPong-dag @ HNK Utrecht West

Het eerste Mac Leasy iPong bedrijven toernooi. In 2018 nog besloten, d.w.z. alleen voor bedrijven van Het Nieuwe Kantoor West (HNK West). In 2019 volgt een open editie!

jun
29
za
NK Schafeltennis @ Taverzo
jun 29 @ 09:30 – 17:30

NK Schafeltennis
Datum/tijd: Zaterdag 29 juni 2018, van 9.30 – 17.30 uur. Zaal open vanaf 8.30 uur.

Locatie: Taverzo, Willem Alexanderplantsoen 4, Zoetermeer. Parkeren is gratis.

Deelnemers: jeugd (vanaf 12 jaar)+senioren. Je moet kunnen tafeltennissen en kunnen schaken met een schaakklok.

Toernooivorm:
Er worden 7 ronden gespeeld volgens een aangepast Zwitsers systeem. In elke ronde wordt één speler aan één andere speler gekoppeld. Deze twee spelen twee schaakvluggertjes van 5 minuten p.p. (volgens de KNSB regels) én vier tafeltennisgames tot de 11 (volgens de NTTB regels). Zowel bij het schaken als bij het tafeltennissen zijn 4 punten te verdienen, zodat een ronde om 8 punten gaat.

jun
23
wo
European Company Sport Games @ Papendal Arnhem
jun 23 – jun 27 hele dag

De European Company Sport Games (ECSG) zijn hét grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijfssporters genoemd. Wanneer en waar? Elke twee jaar ergens in Europa met maar liefst 23 sporten op het programma.