Calendar

jun
29
za
Corporate Games @ HTC Hoofddorp
jun 29 – jun 30 hele dag

In Hoofddorp wordt in het weekend van 28, 29 en 30 juni 2019 de eerste editie van de Nederlandse Corporate Games gehouden. Tafeltennis is onderdeel van het programma. Tijdens de Corporate Games, het grootste sportevenement voor bedrijven ter wereld, strijden bedrijven vanuit heel Nederland in zeventien verschillende sporten tegen elkaar en kunnen bedrijven elkaar ontmoeten tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten.

Het tafeltennistoernooi wordt op zaterdag 29 en zondag 30 juni gespeeld in de zaal van HTC Hoofddorp. Naast tafeltennis kunnen de deelnemende bedrijven het ook tegen elkaar opnemen in onder andere badminton, beachvolleybal, basketbal, golf, softbal, tennis en voetbal.

Eerste editie
Over de laatste 29 jaar hebben 29.000 kleine en grote bedrijven en één miljoen atleten wereldwijd deelgenomen aan de Corporate Games. Voor deze eerste Nederlandse editie is de inschrijving gestart. Wil jij je collega’s, klanten, leveranciers uitdagen om deel te nemen aan de Corporate Games?

Inschrijven
Wil je meer informatie over de Corporate Games of wil je een team inschrijven, bijvoorbeeld met tafeltennis, neem dan contact op met netherlands@corporate-games.com of bekijk de presentatie van de organisatie. De inschrijving sluit op 5 mei 2019.
De NTTB steunt de organisatie en brengt dit gave evenement graag onder de aandacht. Het is een leuke manier om kennis te maken met de tafeltennissport en om in contact te komen met andere bedrijven.

jun
23
wo
European Company Sport Games @ Papendal Arnhem
jun 23 – jun 27 hele dag

De European Company Sport Games (ECSG) zijn hét grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijfssporters genoemd. Wanneer en waar? Elke twee jaar ergens in Europa met maar liefst 23 sporten op het programma.