Calendar

jun
25
di
Para Egypt Open
jun 25 – jun 29 hele dag
Para Egypt Open

De Para Egypt Open worden gespeeld van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 juni. Namens Nederland doen Gerald van Grunsven, Kelly van Zon en Jean Paul Montanus mee aan het toernooi.

Meer actuele informatie over het toernooi is te vinden op de website van de ITTF.

jun
29
za
ParaGames Breda
jun 29 – jun 30 hele dag
ParaGames Breda

In het weekend van 29 en 30 juni 2019 worden in Breda de ParaGamesBreda gehouden. TTV Belcrum (Kadijkje 7, Breda) is de gastheer voor het tafeltennistoernooi.

Op zaterdag 29 juni houdt de ParaGamesBreda in samenwerking met de Tafeltennisbond een tafeltennistoernooi voor spelers met een beperking. Er kan ingeschreven worden als rolstoeler, als loper (met een beperking) of als schuiftafeltennisser. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bij de rolstoelers en de lopers en de speelsterkte van de deelnemers wordt de opzet van het toernooi bepaald. Iedereen zal minstens 5 wedstrijden spelen.

De kosten bedragen 15 euro, inclusief een lunch.De sportzaal gaat om 10.00 uur open, de spelers dienen zich uiterlijk om 10.30 uur te melden, en om 11.00 uur starten de wedstrijden. De schuiftafeltennissers starten om 13.00 uur en dienen om 12 uur aanwezig te zijn. We streven er naar om uiterlijk om 17.00 uur de prijzen uit te reiken.

Inschrijving gaat via de website. Het maximale aantal inschrijvingen voor dit toernooi is 48. Op zondag 30 juni houdt de ParaGamesBreda een demo paratafeltennis. Meer informatie hierover volgt via de website van de ParaGamesBreda. Voor meer informatie over de ParagamesBreda en de diverse sporten die in het betreffende weekend georganiseerd worden in en om de centrale sporthal van de BRESS verwijzen we je naar de website van het evenement.

Ook spelers die geen lid zijn van de Nederlandse Tafeltennisbond kunnen zich aanmelden voor dit toernooi. Voor vragen kunnen belangstellenden contact opnemen met 06 24579888 of door te mailen naar info@paragamesbreda.nl.

sep
6
vr
Paratoernooi Slowakian Open
sep 6 – sep 8 hele dag
Paratoernooi Slowakian Open

De ITTF Slowakian Open worden gespeeld van 6 tot en met 8 september in het Slowaakse Ostrava. Het is nog niet bekend welke Nederlanders deelnemen aan het toernooi. Op de actuele parakalender van de ITTF wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekendgemaakt.

sep
16
ma
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden
sep 16 – sep 21 hele dag
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden | Helsingborg | Skåne län | Zweden

Het EK Paratafeltennis wordt gehouden van 16 tot en met 21 september in Helsingborg, Zweden.
Later wordt er meer informatie bekendgemaakt over het Europese Kampioenschap en het is nog niet duidelijk welke Nederlanders er afreizen naar Zweden.

 

sep
18
wo
Open dag Johan Cruyff Foundation @ Olympisch Stadion Amsterdam
sep 18 hele dag

De jaarlijkse open dag van de Johan Cruyff Foundation staat op het programma op woensdag 18 september 2019. Binnenkort wordt het programma voor deze dag bekendgemaakt. De Johan Cruyff Foundation is een belangrijke partner van de Nederlandse Tafeltennisbond. Deze foundation steunt het paratafeltennis in Nederland.

 

sep
22
zo
Aarts Schilders paratafeltennis toernooi @ TTCV, Veghel
sep 22 hele dag

Recreatief toernooi voor paratafeltennissers.

Documenten:

okt
12
za
Para Ranglijsttoernooi @ Amersfoort
okt 12 hele dag
okt
17
do
ITTF Paratoernooi Finnish Open
okt 17 – okt 19 hele dag
ITTF Paratoernooi Finnish Open

De ITTF Finnish Open worden gespeeld van 17 tot en met 19 oktober in Lathi, Finland. Het is nog niet bekend welke Nederlanders meedoen, meer informatie is te vinden op de actuele site van de ITTF.

nov
1
vr
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal
nov 1 – nov 3 hele dag
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal | Stadskanaal | Groningen | Nederland

De ITTF Dutch Open Para Table Tennis worden gehouden van 1 tot en met 3 november 2019 in Stadskanaal. Veel toppers zullen dan naar Nederland afreizen voor dit Para Toernooi.

Het toernooi staat open voor Dames en Heren klassen 1 t/m 10 (1 t/m 5 betreft rolstoelers, 6 t/m 10 betreft staande spelers). Er is zowel een individueel als teamtoernooi. We verwachten ongeveer 200 deelnemers.

De organisatie en de locatie
Het evenement zal plaatsvinden op de locatie van vakantiepark, evenementenlocatie en Sportcentrum Pagedal. Dit is een veelzijdige locatie voor evenementen, recreatie en sport op de grens van Groningen en Drenthe. Door de combinatie van een groot sportcomplex, 150 bungalows, 50 appartementen, een luxe groepsaccommodatie en restaurants is Pagedal een perfecte locatie voor het toernooi: alles op één locatie. Pagedal was de afgelopen jaren bij diverse nationale en internationale sportevenementen (veelal para sporten) de locatie en partner van het event.

De NTTB is samen met Sportcentrum Pagedal verantwoordelijk voor de organisatie. Hiertoe zijn goede afspraken met elkaar gemaakt. De intentie is om het toernooi jaarlijks te organiseren.

Vrijwilligers
Voor de organisatie van het evenement is behoefte aan veel vrijwilligers. Heb je interesse om een leuke ervaring op te doen en een handje te helpen, dan kan je je nu al aanmelden bij toernooicoördinator Ineke de Graaf via graaf@tafeltennis.nl.

nov
24
zo
Para Ranglijsttoernooi @ Weert
nov 24 hele dag