Calendar

mrt
14
do
Paratoernooi Lignano Open @ Lignano Open
mrt 14 – mrt 16 hele dag
Paratoernooi Lignano Open @ Lignano Open

De ITTF Lignano Open worden gespeeld van 14 tot en met 16 maart in Italië. Het is nog niet bekend welke Nederlanders deelnemen aan het toernooi. Alle actuele informatie over het toernooi is te vinden op de speciale site van het toernooi.

 

mrt
16
za
Para ranglijsttoernooi @ Duiven, Nederland
mrt 16 hele dag
Para ranglijsttoernooi @ Duiven, Nederland

Het Para ranglijsttoernooi ISVA Arnhem wordt gehouden op zaterdag 16 maart.

Alle actuele informatie over het toernooi is te vinden de Uitnodiging tot inschrijving.
Het Inschrijfformulier is ook in te vullen.

 

mrt
20
wo
Paratoernooi Costa Brava Open @ Playa d'Aro
mrt 20 @ 11:25 – mrt 22 @ 12:25
Paratoernooi Costa Brava Open @ Playa d'Aro

De ITTF Costa Brava Open in Playa d’Aro worden gespeeld van 20 tot en met 22 maart. Het is nog niet bekend welke deelnemers meedoen namens Nederland. Alle actuele informatie over het toernooi is te vinden op de speciale site van het toernooi.

apr
20
za
Para ranglijsttoernooi @ Venray, Nederland
apr 20 hele dag
mei
30
do
Paratoernooi Polish Open
mei 30 – jun 1 hele dag
Paratoernooi Polish Open

De ITTF Polish Open worden gespeeld van 30 mei tot en met 1 juni in het Poolse Wladyslawowo. Het is nog niet bekend welke Nederlanders meedoen aan het toernooi, actuele informatie is te vinden op de toernooikalender van de ITTF.

jun
1
za
NK Paratafeltennis @ Topsportcentrum Rotterdam
jun 1 hele dag

Alle informatie over het NK Paratafeltennis via de speciale website

sep
6
vr
Paratoernooi Slowakian Open
sep 6 – sep 8 hele dag
Paratoernooi Slowakian Open

De ITTF Slowakian Open worden gespeeld van 6 tot en met 8 september in het Slowaakse Ostrava. Het is nog niet bekend welke Nederlanders deelnemen aan het toernooi. Op de actuele parakalender van de ITTF wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekendgemaakt.

sep
16
ma
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden
sep 16 – sep 21 hele dag
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden | Helsingborg | Skåne län | Zweden

Het EK Paratafeltennis wordt gehouden van 16 tot en met 21 september in Helsingborg, Zweden.
Later wordt er meer informatie bekendgemaakt over het Europese Kampioenschap en het is nog niet duidelijk welke Nederlanders er afreizen naar Zweden.

 

okt
17
do
ITTF Paratoernooi Finnish Open
okt 17 – okt 19 hele dag
ITTF Paratoernooi Finnish Open

De ITTF Finnish Open worden gespeeld van 17 tot en met 19 oktober in Lathi, Finland. Het is nog niet bekend welke Nederlanders meedoen, meer informatie is te vinden op de actuele site van de ITTF.

nov
1
vr
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal
nov 1 – nov 3 hele dag
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal | Stadskanaal | Groningen | Nederland

De ITTF Dutch Open Para Table Tennis worden gehouden van 1 tot en met 3 november 2019 in Stadskanaal. Veel toppers zullen dan naar Nederland afreizen voor dit Para Toernooi.

Het toernooi staat open voor Dames en Heren klassen 1 t/m 10 (1 t/m 5 betreft rolstoelers, 6 t/m 10 betreft staande spelers). Er is zowel een individueel als teamtoernooi. We verwachten ongeveer 200 deelnemers.

De organisatie en de locatie
Het evenement zal plaatsvinden op de locatie van vakantiepark, evenementenlocatie en Sportcentrum Pagedal. Dit is een veelzijdige locatie voor evenementen, recreatie en sport op de grens van Groningen en Drenthe. Door de combinatie van een groot sportcomplex, 150 bungalows, 50 appartementen, een luxe groepsaccommodatie en restaurants is Pagedal een perfecte locatie voor het toernooi: alles op één locatie. Pagedal was de afgelopen jaren bij diverse nationale en internationale sportevenementen (veelal para sporten) de locatie en partner van het event.

De NTTB is samen met Sportcentrum Pagedal verantwoordelijk voor de organisatie. Hiertoe zijn goede afspraken met elkaar gemaakt. De intentie is om het toernooi jaarlijks te organiseren.

Vrijwilligers
Voor de organisatie van het evenement is behoefte aan veel vrijwilligers. Heb je interesse om een leuke ervaring op te doen en een handje te helpen, dan kan je je nu al aanmelden bij toernooidirecteur Robbert Stolwijk via stolwijk@tafeltennis.nl.