Calendar

mei
30
do
Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag @ Noordwijk
mei 30 hele dag

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag
30 mei 2019
Locatie: Noordwijk
Sportspektakel voor iedereen, de entree is gratis!

Paratoernooi Polish Open
mei 30 – jun 1 hele dag
Paratoernooi Polish Open

De ITTF Polish Open worden gespeeld van 30 mei tot en met 1 juni in het Poolse Wladyslawowo. Het is nog niet bekend welke Nederlanders meedoen aan het toernooi, actuele informatie is te vinden op de toernooikalender van de ITTF.

jun
1
za
NK Paratafeltennis @ Topsportcentrum Rotterdam
jun 1 hele dag
jun
15
za
Special Olympics Regionale Spelen in Groningen
jun 15 hele dag
Special Olympics Regionale Spelen in Groningen

Op 15 juni houdt de Brug Groningen in samenwerking met Special Olympics Nederland: de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. Het evenement wordt georganiseerd voor ongeveer 700 sporters met een verstandelijke beperking, voornamelijk woonachtig in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

Tafeltennis is één van de sporten die op het programma staat van de Special Olympics. De andere sporten zijn: Atletiek, bocce, bowling, golf, judo, korfbal, paardrijden, tennis, voetbal en zwemmen.

Alle informatie over het toernooi is te vinden op de site van de Special Olympics.

sep
6
vr
Paratoernooi Slowakian Open
sep 6 – sep 8 hele dag
Paratoernooi Slowakian Open

De ITTF Slowakian Open worden gespeeld van 6 tot en met 8 september in het Slowaakse Ostrava. Het is nog niet bekend welke Nederlanders deelnemen aan het toernooi. Op de actuele parakalender van de ITTF wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekendgemaakt.

sep
16
ma
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden
sep 16 – sep 21 hele dag
EK Paratafeltennis @ Helsingborg, Zweden | Helsingborg | Skåne län | Zweden

Het EK Paratafeltennis wordt gehouden van 16 tot en met 21 september in Helsingborg, Zweden.
Later wordt er meer informatie bekendgemaakt over het Europese Kampioenschap en het is nog niet duidelijk welke Nederlanders er afreizen naar Zweden.

 

okt
17
do
ITTF Paratoernooi Finnish Open
okt 17 – okt 19 hele dag
ITTF Paratoernooi Finnish Open

De ITTF Finnish Open worden gespeeld van 17 tot en met 19 oktober in Lathi, Finland. Het is nog niet bekend welke Nederlanders meedoen, meer informatie is te vinden op de actuele site van de ITTF.

nov
1
vr
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal
nov 1 – nov 3 hele dag
ITTF Dutch Open Para 2019 @ Pagedal | Stadskanaal | Groningen | Nederland

De ITTF Dutch Open Para Table Tennis worden gehouden van 1 tot en met 3 november 2019 in Stadskanaal. Veel toppers zullen dan naar Nederland afreizen voor dit Para Toernooi.

Het toernooi staat open voor Dames en Heren klassen 1 t/m 10 (1 t/m 5 betreft rolstoelers, 6 t/m 10 betreft staande spelers). Er is zowel een individueel als teamtoernooi. We verwachten ongeveer 200 deelnemers.

De organisatie en de locatie
Het evenement zal plaatsvinden op de locatie van vakantiepark, evenementenlocatie en Sportcentrum Pagedal. Dit is een veelzijdige locatie voor evenementen, recreatie en sport op de grens van Groningen en Drenthe. Door de combinatie van een groot sportcomplex, 150 bungalows, 50 appartementen, een luxe groepsaccommodatie en restaurants is Pagedal een perfecte locatie voor het toernooi: alles op één locatie. Pagedal was de afgelopen jaren bij diverse nationale en internationale sportevenementen (veelal para sporten) de locatie en partner van het event.

De NTTB is samen met Sportcentrum Pagedal verantwoordelijk voor de organisatie. Hiertoe zijn goede afspraken met elkaar gemaakt. De intentie is om het toernooi jaarlijks te organiseren.

Vrijwilligers
Voor de organisatie van het evenement is behoefte aan veel vrijwilligers. Heb je interesse om een leuke ervaring op te doen en een handje te helpen, dan kan je je nu al aanmelden bij toernooicoördinator Ineke de Graaf via graaf@tafeltennis.nl.