Clinic en demonstratie paratafeltennis
Tijdens de Europese Jeugd Top-10 Tafeltennis in Noordwijk (4-6 oktober op Sportpark Duinwetering in Noordwijk) wordt er een demonstratie én clinic Paratafeltennis (aangepast sporten) verzorgt op zaterdag 5 oktober 2019.
Terwijl de Europese jeugdtop in actie komt, verzorgen Paralympisch Kampioene Kelly van Zon, internationale rolstoelspeler Gerald van Grunsven én trainster Saskia Meijer een demonstratie en clinic waarbij de deelnemers kennismaken met de mogelijkheden die de tafeltennissport te bieden heeft

Aanmelden 
Aanmelden voor deze clinic kan hier op deze site.

 

Laagdrempelig en door iedereen te beoefenen: Tafeltennis!
De tafeltennissport biedt met fun, wedstrijdsport en topsport een scala aan variaties waardoor een ieder zich kan ontwikkelen, zowel op fysiek als op sociaal gebied. Een belangrijke kern van onze sport is plezier en zelfvertrouwen.
De Tafeltennisbond organiseert zowel prestatie- als recreatieve wedstrijdvormen, werkt nauw samen met verenigingen op het gebied van trainingsmogelijkheden en heeft daarnaast een adviserende rol naar de speler en omgeving. De Tafeltennisbond wil zodanige faciliteiten bieden dat er ook voor deze doelgroep een goed aanbod is. Paratafeltennis wordt vaak geïntegreerd binnen het algemene aanbod van de vereniging, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om speciaal op deze doelgroep gerichte trainingen (bij de vereniging en/of bij de bond) en het hele circuit van toernooien. Uitgangspunt is dat het aanbod aansluit bij de behoefte van deze doelgroep. Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met teamparasport@tafeltennis.nl.

Tafeltennisvereniging T.O.V.
T.O.V. is gevestigd aan de Nieuwe Zeeweg 73 in Noordwijk, naast de Maria ter Zeekerk. De  accommodatie beschikt over een speelzaal met vijf tafels en een eigen bar. Naast de vaste openingstijden kunnen leden hier altijd terecht.

Wie overdag wil sporten in een gezellige sfeer, kan op woensdagochtend terecht bij T.O.V. om recreatief een balletje te slaan en een kop koffie of thee met elkaar drinken. Bij voldoende belangstelling kan dit ook op andere momenten. T.O.V. richt zich op zowel spelen in recreatief als in wedstrijdverband.

De speelmogelijkheden

Maandag 20.00 – 21.00 Training
Maandag 21.00 – 23.00 Vrij spelen
Woensdag 09.00 – 12.00 Vrij spelen
Woensdag 20.00 – 23.00 Vrij spelen

Meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.ttvtov.nl