Bettine Vriesekoop Clinic
Tijdens de Europese Jeugd Top-10 in Noordwijk (4-6 oktober) geeft Nederlands bekendste tafeltennisster op vrijdag 4 oktober 2019 een clinic voor de doelgroep 55+ op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Van 11:15 tot 12:45 uur maken de deelnemers kennis met Bettine en de tafeltennisport.

Tijdens de clinic neemt Bettine Vriesekoop de deelnemers mee in haar werk als ambassadeur van de Tafeltennissport, en vertelt zij over haar leven in China en over tafeltennis als gezondheidssport. Daarna ga je met haar aan de slag en ervaar je hoe tafeltennis kan bijdragen aan je fitheid.

Aanmelden voor deze clinic van Bettine Vriesekoop kan spoedig op deze website. (sportkleding en sportschoenen wordt aangeraden)
Zie ook onze flyer over de clinic.

Inschrijven
Schrijf je nu hier in voor de clinic.

Tafeltennisvereniging T.O.V.
Aansluitend op de clinic van Bettine Vriesekoop kan je als deelnemer ook terecht bij tafeltennisvereniging T.O.V. in Noordwijk.T.O.V. is gevestigd aan de Nieuwe Zeeweg 73 in Noordwijk, naast de Maria ter Zeekerk. De  accommodatie beschikt over een speelzaal met vijf tafels en een eigen bar. Naast de vaste openingstijden kunnen leden hier altijd terecht.

Wie overdag wil sporten in een gezellige sfeer, kan op woensdagochtend terecht bij T.O.V. om recreatief een balletje te slaan en een kop koffie of thee met elkaar drinken. Bij voldoende belangstelling kan dit ook op andere momenten. T.O.V. richt zich op zowel spelen in recreatief als in wedstrijdverband.

De speelmogelijkheden

Maandag 20.00 – 21.00 Training
Maandag 21.00 – 23.00 Vrij spelen
Woensdag 09.00 – 12.00 Vrij spelen
Woensdag 20.00 – 23.00 Vrij spelen

 

Meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.ttvtov.nl