Clubnieuws: Zondagmiddag speelden de AnytimeFitness Maasgouw/Westa dames in de uitwedstrijd en Limburgse derby tegen Lybrae Heerlen de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De Wessemse dames leden een kansloze nederlaag ( 1-5 ) tegen de huidige landskampioen.

Clubnieuws van Westa:

Foto Westa

De Westa sterkhouders Linda van de Leur-Creemers en Linan Sun gaven niet thuis in Heerlen. Beiden verloren hun enkelspelen. Alleen Karlijn van Lierop kwam in de laatste wedstrijd van de middag tot winst tegen Vicky Schijven. Door deze ruime nederlaag is het uitzicht op het bereiken van de play-offs op dit moment uit beeld. Zaterdag 1 februari om 16.00 uur spelen de dames de thuiswedstrijd tegen Dozy Den Helder.

Droomstart Westa heren in titelstrijd

De VeerhuisWessem/Westa heren beleefden zaterdagmiddag een droomstart tijdens de start van de voorjaarscompetitie in de thuiswedstrijd in de kampioenspoule van de eerste divisie tegen TTV de Toekomst. Een verpletterende 10-0 overwinning deed de aspiraties van de Wessemse formatie in de eerste thuiswedstrijd al direct duiden.

Een geweldige geldingsdrang van de Westa heren zorgde ervoor dat de tegenstanders uit Lochem op de beslissende momenten steeds net iets tekort kwamen in de onderlinge confrontaties. Alleen Arturs Reinholds moest twee keer echt aan de bak in de vijfde game tegen zowel Erik alsook Emine Ernst. Kas van Oost en Barry Berben kwamen nauwelijks in de problemen. Jelle Moris en Kas van Oost speelden na verlies in de eerste game een ijzersterk dubbel tegen Erik Ernst en Roel Bogie.

Het spel om een plaats in de eredivisie is al vanaf de eerste wedstrijd op de wagen.Volgende week spelen de heren een uitwedstrijd tegen Scylla uit Leiden.

Bekijk alle nieuwsberichten van Westa op de website van de club.