TOGB kreeg Tempo Team uit Amsterdam op bezoek. Net als vorige week bestond het team uit Michel, Milo de Boer en Leroy Heemskerk.
Tempo Team stond op een derde plaats en zou vooraf gezien een bedreiging kunnen vormen voor onze jongens. Mede ook omdat bij de Amsterdammers voormalig TOGB’er Clemens Bonner in het team zit.

Clubnieuws van TOGB

Leroy mocht meteen aantreden tegen Clemens, maar helaas voor Leroy was Clemens nog een maatje te groot. TOGB op achterstand, dat is een situatie die niet vaak voorkomt dit seizoen.

Hopelijk kon Michel dit recht trekken in de tweede partij. En jawel hoor, in straight games 1-1 op de borden. Milo in de derde partij trad aan tegen Maurice Schulte, waar hij in Amsterdam van gewonnen had. Heel belangrijk om dit te herhalen in Den Opper. Na een 2-11 verlies van de eerste game, leek het er niet op dat hij dit zou kunnen, maar met prima coachwerk en een super inzet wist Milo de partij in 4 games naar zich toe te trekken.

De dubbelpartij werd ook gewonnen: 3-1. TOGB liep uit naar een 8-1 voorsprong, mede door een ontketende Milo, die ook al zij partijen heel knap won. Een prachtige prestatie. In de laatste partij mocht Leroy het 9de punt op het bord zetten, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Met minieme verschillen verloor hij zijn games en dus de wedstrijd.

Eindstand: 8-2

Stand bovenaan in de eerste divisie:
TOGB – 60 punten
Klimaatgroep Stars – 53 punten

Met nog 2 wedstrijden te gaan, waarvan de laatste wedstrijd uit tegen Klimaatgroep Stars zal zijn. De spanning stijgt ! Volgende week is er een uitprogramma voor alle TOGB-teams.