Afgelopen zaterdag mocht het heren 1 van TOGB op bezoek in Amsterdam bij Tempo-Team. De club van de bekendste tafeltennisster van Nederland: Bettine Vriesekoop, maar zij is niet meer actief als speelster.

Met Michel de Boer, Milo de Boer en Ronald Vijverberg begon TOGB aan deze klus. Het werd een loodzware partij waarbij er na de dubbelpartij een 3-1 achterstand voor de Berkelaren op de borden stond. Alleen Michel wist zijn partij te winnen.

Na de dubbel mocht Ronald spelen, die zijn partij met het kleinst mogelijke verlies in de vijfde game verloor, helaas: 4-1
Milo had de zware opgave om de achterstand niet verder op te laten lopen. Na een strijd van 4 games, wist hij zijn partij te winnen. Met verbazingwekkend spel wist hij te winnen: 4-2
Nadat vervolgens Michel en Milo beiden weer hun partijen wisten te winnen, kreeg de stand een dragelijker aanzien: 4-4
Vervolgens wist zowel Tempo-Team als TOGB allebei nog een partij te winnen, waardoor er uiteindelijk 5-5 als eindstand op de borden stond.

Jeugd 1 ging op bezoek bij REGA in Nijkerk. 4 partijen werden er door de Berkelaren, tegen de koploper, gewonnen. Rick won er 2 partijen, Mark en Benjamin beiden 1 partij.

Overzicht alle uitslagen:
Heren:
Tempo-Team 2 – TOGB 1 5-5
Jeugd:
REGA 1– TOGB/BNLGroupTaverzo 1 6-4
Amsterdam 1 – TOGB 2 6-4
TOGB 3 vrij
DOING 2 – TOGB 4 2-8
ATTC Evo-Repro 4 – TOGB 5 4-6
TOGB 6 vrij

Spektakel verwacht in Den Opper zaterdag as, alle teams spelen een thuiswedstrijd. Het eerste herenteam heeft een streekderby tegen het Schiedamse Scyedam.
Jeugd
TOGB/BNLGroupTaverzo 1 – Smash ‘70 (H) 1
TOGB 2 – BeneluxGroup TAVERZO 2
Aanvang heren 1 en Jeugd 1 en 2 om 14.00 uur.