De landelijke competitie en Holland-Noord gaan met de start van de najaarscompetitie 2022 volledig over naar het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Speel je in één van deze competities, dan is het noodzakelijk om de uitslagen digitaal in te voeren via de NTTB App . Maar ook als je in een andere competitie speelt is het handig om de NTTB App te gebruiken én je ontlast je eigen wedstrijdsecretaris met het invoeren van de uitslagen in het administratiesysteem NAS. Ook krijg je bijvoorbeeld bericht als de indelingen van jouw competitie bekend zijn en kan je altijd zien wanneer je volgende wedstrijd is.

Heb je de app nog niet?

De app is beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. Check vooraf bij de ledenadministratie van je club of het emailadres waarmee je geregistreerd staat, nog juist is. Hierop komt namelijk je bevestigingslink binnen voor het inloggen in de app. Kijk hier voor een video over registreren in de app.

Landelijk en Hollland-Noord

Speel je in de landelijke competitie (senioren én jeugd) of in Holland-Noord, kijk dan hier naar de uitleg hoe je het formulier invult. Hoewel het invullen in de meeste gevallen vanzelf spreekt, zijn er keuzes die je kan maken hoe je het invult samen met de tegenstander. Ook is het team zelf verantwoordelijk om alleen speelgerechtigde spelers op te stellen en niet de app. Het uitspelende team moet altijd de uitslag bevestigen.

In deze competities is het DWF leidend. Het papieren formulier heeft geen formele status meer (advies: gebruik het papieren briefje de eerste paar wedstrijden nog als kladbriefje om zo na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren in de NTTB App).

DWF helpdesk 
De helpdesk is per telefoon en email (dwf@tafeltennis.nl) bereikbaar. Bij het benaderen van de Helpdesk: vermeld je naam, bondsnummer en het wedstrijdnummer. Voor inhoudelijke vragen betreffende de competitie kunnen kan je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van je eigen vereniging.

Q&A’s

Alle informatie omtrent het DWF