Na de oproep van 5 juli jl. (en de herinnering op 16 augustus) heeft inmiddels een eerste sessie plaatsgevonden met een afvaardiging van spelers, begeleiders en bestuurders van clubs uit de 1e, 2e en 3e divisies.

Op 14 september vond de klankbordsessie over de landelijke herencompetitie plaats en daar kwam waardevolle input uit. Hieronder een korte terugkoppeling en een voorstel voor het vervolg.

Samenvatting
We hebben een aantal highlights uit de sessie op een rij gezet:

  • Diverse andere spelsystemen besproken, o.a. uit Duitsland en Frankrijk. We hebben inmiddels al het een en ander kunnen achterhalen en zullen dat in de loop van volgende week met de betrokkenen delen
  • Uitgangspunt: speeltijd efficiënter en in een korter tijdsbestek
  • Jaarkalender: het najaar zit erg vol, maar het voorjaar biedt ruimte en is vroeg klaar
  • Gesproken over dubbele weekenden. Minder vaak op pad, maar lange wedstrijddag. Drie clubs op één locatie (= 2 wedstrijden per team)

Vervolg
We willen graag doorpakken en met de betrokkenen op korte termijn een vervolgafspraak plannen om diverse systemen door te spreken. Het voorstel is donderdag 13 oktober om 20:00 uur. We hopen dat iedereen die aanwezig was op 14 september weer aansluit.

Aanvullend nogmaals de oproep om zo veel mogelijk geïnteresseerden uit te nodigen. Hoe meer mensen we nu kunnen betrekken, hoe breder gedragen voorstel er uit zal komen.
Heb je de vorige klankbordsessie gemist, maar wil je graag aansluiten op 13 oktober? Meld je dan aan via dit formulier.