Veelgestelde Vragen over de NTTB App, het Digitaal Wedstrijdformulier en de Digitaal Lidmaatschapsbewijs

Op 22 en 30 april hebben we twee NTTB App/DWF videoconferences georganiseerd. Hieraan hebben meer dan 250 mensen deelgenomen.
Tijdens de online sessies liep er een chat. De daar gestelde vragen en antwoorden zijn hieronder verzameld. De vragen en antwoorden worden regelmatig aangevuld. Ook een vraag? Mail dwf@tafeltennis.nl.

(Update 2 juni 2020 met beschikbaarheid app)

DWF=Digitaal WedstrijdFormulier
WS= wedstrijdsecretaris
NAS=NTTB AdministratieSysteem
CL= competitieleider

 

NTTB App

Q: Is de NTTB app al beschikbaar?
A: De app is beschikbaar in de Appstore en in de Google Playstore

Q: Is het alleen een app of is dit ook via een website te benaderen (buiten NAS) met een Windows PC via de browser en internet?
A: Voorlopig de NTTB app alleen via de app beschikbaar. Toegankelijkheid via een website staat gepland voor Gepland voor 2021 samen met NAS en Elo modernisering.

Q: Welke iOS en Android versies?
A: Vanaf iOS 8 (door Apple bepaald) en Android 6. Kit-Kat gaat niet werken.

Q: Hoe maken spelers een account aan?
A: De NTTB App is beschikbaar voor iedereen. NTTB-leden kunnen aanvullend inloggen om gebruik te kunnen maken van zowel het digitale lidmaatschapsbewijs (ledenpas) als het DWF. Voor het registreren van het account wordt het e-mailadres gebruikt dat door de ledenadministrateur van de vereniging in NAS geregistreerd is.

Q: Worden nog functies toegevoegd?
A: De NTTB App ontwikkeling is in volle gang. De functionaliteit en eenvoudige bediening hebben de eerste prioriteit gekregen. Input vanuit de pilot wordt meegenomen in de ontwikkelingen

 

Digitaal lidmaatschapsbewijs

Q: Waarom moet er toestemming gegeven worden om je geboortedatum zichtbaar te maken?
A: Bijvoorbeeld bij jeugdtoernooien voor indeling, competitie-indeling, etc. Dat is alleen voor de organisatoren of competitieleiders, dus geen AVG-afwijking. Het mag ook uitgevinkt worden, maar dan komen er beperkingen in het gebruik bij NTTB-evenementen en -producten.

Q: Zijn alle wijzigingen in de app (van e-mailadres, gegevens vereniging) ook direct in NAS aangepast? Of geldt dat alleen voor de uitslagen?
A: Alleen privacy, e-mailadres en wedstrijdresultaten.

Q: Is de app met lidmaatschapsbewijs een vervanging bij eredivisie voor de fysieke ledenpas?
A: Ja. Niet alleen voor de eredivisie, maar voor alle leden is dit het bewijs van lidmaatschap van de NTTB.

Q: Vervalt de huidige ledenpas?
A: Voorlopig is de oude (fysieke) ledenpas nog geldig. Vanaf 1 juli is er een overgangsregeling voor leden waarvan geen e-mailadres in NAS geregistreerd staat.

Q: Wat als er in je lidmaatschapsbewijs informatie ontbreekt of niet correct is?
A: In de meeste gevallen is de informatie in NAS dan niet correct. Meldt dit bij DWF@tafeltennis.nl.  Als je je spelregelbewijs behaald hebt is dit niet direct zichtbaar in het lidmaatschapsbewijs. Dit hoef je niet te melden. Als het na 4 weken nog steeds niet toegevoegd is, kun je wel contact opnemen met DWF@tafeltennis.nl.

Digitaal WedstrijdFormulier DWF

Q: Nu zal er naast de DWF nog een papieren versie zijn. Maar als dat niet meer is, hoe gaat het dan als de tablet of smartphone het niet doet of er andere technische problemen ontstaan?
A: Een papieren formulier met handtekening kan altijd nog (binnen de club) gebruikt worden. De WS van de vereniging moet zorgen dat de resultaten op tijd in NAS ingevuld en bevestigd worden.

Q: Wanneer wordt DWF ingevoerd?
A: In de najaarscompetitie 2020 zal het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) worden gebruikt, aangenomen dat de hiervoor benodigde reglementsaanpassingen tijdig zijn vastgesteld door de Bondsraad en de AfdelingsLedenVergaderingen (ALV’s). Hierover volgt nadere informatie zodra de ALV’s plaats hebben kunnen vinden.

Q: Geldt de NTTB app voor alle gebruikers of worden een aantal mensen hiervoor benaderd?
A: Iedereen kan de app gebruiken. Iedereen met een bondsnummer en (geldig) emailadres in NAS kan ook inloggen en meer functionaliteiten zien.

Q: Wordt er bij een invaller rekening gehouden met eventuele ratingregels binnen een afdeling? (naast de nog niet gebruikte invalverboden)
A: Nee, alleen via invalverbod regels.

Q: Kunnen we de standen (rechtstreeks) op de websites plaatsen?
A: Ja, er is een link beschikbaar om real-time resultaten te volgen, om in te bouwen op de website van de vereniging of om op een scherm op locatie te presenteren. Vergelijkbaar met Eredivisie Live-Score op tafeltennis.nl

Q: Kun je het hele formulier wissen en opnieuw beginnen?
A: Nee.

Q: Kan misschien een ‘gum’ toegevoegd worden bij het invullen van het formulier zodat je een wedstrijd of uitslag kunt herstellen?
A: Wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling.

Q: Als ik niet zo’n mooi digitaal scorebord heb maar gewoon het papieren wedstrijdformulier, dan vul ik gewoon de uitslag in in de App. Is dat correct?
A: Ja

Q: Moet je nog steeds papieren wedstrijdformulieren invullen en opsturen? Of scannen en mailen?
A: Voorlopig wel. Najaar 2020 is een pilot. Daarna kunnen de afdelingen hierover zelf beslissen. Het is de intentie dat de landelijke competitie vanaf 1 januari 2021 uitsluitend digitaal gaat.

Q: Wat gebeurt als ik 15 invul bij een van de spelers, welke stand wordt dan ingevuld bij de ander?
A: 17.

Q: Je kan op de ‘beker’ drukken om aan te geven wie er gewonnen heeft”. Maar stel: aan het eind van het seizoen staan twee teams gelijk en het komt op gametelling of zelfs puntentelling. En iedereen is ‘lui’ geweest door niet de volledige uitslag in te vullen. De vraag: Moet je het niet gewoon verplichten om de volledige uitslag, naar eerlijkheid, in te vullen? Op het oude wedstrijdbriefje moest je het ook volledig invullen.
A: De wedstrijdsecretaris moet de ingevulde uitslag controleren en vervolgens accepteren zodat het definitief in NAS is ingevoerd. Als er geen gamestanden ingevuld zijn is het 11-0, 11-0, 11-0. Dit is de verantwoordelijkheid van de spelers.

Q: Kunnen beide teams opmerkingen sturen of alleen de thuisverenigingen?
A: Beide teams kunnen dit invullen, maar het team dat het eerst op ‘bevestiging’ drukt, stuurt de resultaten naar NAS. Het andere team heeft dan nog de mogelijkheid om opmerkingen te geven.

Q: Kan deze app ook gebruikt worden in combinatie met het elektronisch telbord?
A:  Ja, dat is een geïntegreerde functie.

Q: Kan ik ook TTapp blijven gebruiken?
A: Het delen van informatie tussen NAS (NTTB) en TTapp is tot 2021 gegarandeerd.

Q: Kan ik het elektronisch telbord ook met TTapp blijven gebruiken?
A: Er verandert er in 2020 niets aan de werking van TTapp in relatie tot het score-board. Veel clubs in de Ere- en Eerste divisie hebben het digitaal scorebord gekocht. De digitale scoreborden van score-board.nl zullen daarom zowel TTapp als DWF ondersteunen.

Q: Welke functionaliteiten zitten in de nieuwe NTTB app?
A: De NTTB app maakt gebruik van de data uit NAS en toont deze op allerlei manieren, bijvoorbeeld de historie van gespeelde wedstrijden (zowel competitie als toernooien). In de komende periode zullen we meer vertellen over de functionaliteiten en als de app live is kan iedereen het zelf ontdekken.

Q: Kan ik printen vanuit de NTTB app?
A: Nee, het is niet mogelijk om pagina’s vanuit de app te printen.

Q: Er zijn meerdere (jeugd)wedstrijden tegelijkertijd bezig. Kan één iemand van alle wedstrijden de uitslagen invoeren?
A: Ja, per team kan een persoon (of meerdere personen) zoals een ouder/begeleider rechten krijgen voor het invullen van de uitslagen.

Q: Is een continue internetverbinding nodig?
A: Bij het invullen van de spelers is een actieve verbinding nodig, omdat een controle plaatsvindt. De scores kunnen ingevuld worden zonder verbinding. Ze worden doorgestuurd zodra er weer een verbinding is.

Q Als het team bij opmerkingen niks ingevuld heeft kan de wedstrijdsecretaris die dan naderhand nog invullen? En wie vult die dat dan nog in voor de tegenstander?
A: Beide teams kunnen in DWF opmerkingen geven. De WS kan opmerkingen in NAS toevoegen.

Q: Moet de tegenstander het goedkeuren voordat afgesloten wordt? Hoe gebeurt dat?
A: Nee, alleen de WS van het thuisspelende team kan goedkeuren. Het andere team kan alleen opmerkingen leveren.

Q : Hoe vul je in als een team niet op komt dagen?
A: Alleen bij de opmerkingen. De WS moet daarna actie ondernemen.

Q: Als ik niet zo’n mooi digitaal scorebord heb maar gewoon het papieren wedstrijdformulier, dan vul ik gewoon de uitslag in in de App. Is dat correct?
A: Ja

Q: Houdt de app ook bij hoeveel invalbeurten iemand al heeft gehad?
A: Alleen als de CL dat wil. Tot nu zijn er twee afdelingen die dit gevraagd hebben.

Q: Wordt er bij een invaller rekening gehouden met eventuele ratingregels binnen een afdeling? (naast de nog niet gebruikte invalverboden)
A: Nee, alleen via invalverbod regels en alleen bij afdelingen waar dit van toepassing is.

Q: Kunnen we deze standen (rechtstreeks) op de websites plaatsen?
A: Ja, er is een link beschikbaar om real-time resultaten te volgen, om in te bouwen op de website van de vereniging of om op een scherm op locatie te presenteren. Vergelijk met Eredivisie Live-Score.

Q: Kun je het hele formulier wissen en opnieuw beginnen?
A: Nee.

Q: Misschien een gum voor bij het invullen van het formulier dat je een wedstrijd of uitslag kunt herstellen?
A: Wordt meegenomen naar ontwikkeling, maar niet het gehele formulier, alleen de score bij ‘score’.

Q: Zal er i.v.m. corona nog dubbel worden verspeeld?
A: Deze vraag hoort niet thuis in deze sessie, maar is wel een belangrijke vraag. Uiteraard wordt gekeken naar de 1,5 meter protocollen om de competitie op te kunnen starten.

Q: Stel dat dubbel voorlopig uit wedstrijdschema’s worden gehaald, kan de app eenvoudig een wedstrijdtype toevoegen?
A: Als het dubbel eruit wordt gehaald kan de afdeling zelf beslissen welk systeem er gespeeld wordt? Daviscup of net als eredivisie zonder dubbel?
Alle systemen die in NAS zitten zijn mogelijk. Voor nieuwe systemen die niet in NAS zitten moet dit eerst afgestemd worden, maar technisch is het mogelijk. Hierbij moet gekeken worden hoe om te gaan met de resultaten.

Q: Hoe activeer je het scorebord?
A: Dit is in de presentatie uitgelegd (door het IP-adres van het scorebord te invullen).

Q: Kan het niet met 1 knop?
A: Nee. Op Apple devices is discovering WiFi niet toegestaan.

Q: Moet je nog steeds papieren wedstrijdformulieren invullen en opsturen? Of scannen en mailen?
A: Voorlopig wel. Najaar 2020 is een pilot. Daarna kunnen de afdelingen hierover zelf beslissen. Het is de intentie dat de landelijke competitie vanaf 1 januari 2021 uitsluitend digitaal gaat.

Q: Kunnen spelers een push bericht krijgen 1 uur na aanvang van de wedstrijd als dan nog niets is ingevuld?
A: Nee, tijdens pilot. Dit is technisch wel mogelijk maar moet eerst reglementair opgelost worden.

Q: Wat gebeurt als ik 15 invul bij een van de spelers, welke stand wordt dan ingevuld bij de ander?
A: 17.

Q: Je geeft aan: “Als iemand echt lui is, kun je op de beker drukken wie er gewonnen heeft”. Maar, STEL: aan het eind van het seizoen staan 2 teams gelijk en het komt op gametelling of zelfs puntentelling. En iedereen is ‘lui’ geweest door niet de volledige uitslag in te vullen. Dan veroorzaak je toch problemen? De vraag: Moet je het niet gewoon verplichten om de volledige uitslag, naar eerlijkheid, in te vullen? Op het oude wedstrijdbriefje moest je het ook volledig invullen?
A: De WS moet de ingevulde uitslag controleren en vervolgens accepteren zodat het definitief in NAS is ingevoerd. Als er geen gamestanden ingevuld zijn is het 11-0, 11-0, 11-0 als de invuller verliest en 11-9, 9-11, 11-9, 9-11, 11-9 als de invuller wint. Dit is de verantwoordelijkheid van de spelers.

Q: Wordt de ingevulde speelagenda gedeeld met Outlook?
A: Ja, door op een icoontje te drukken. Zie Help.

Q: Kan ik ook voor andere teamspelers een planning maken?
A: Ja

Q: Kun je die planning ook voor het hele seizoen zien of alleen voor de eerstvolgende wedstrijd?
A: Je kunt alleen toekomstige wedstrijden zien. Een view van de oude wedstrijden wordt overwogen.

Q: Over de planning: Als een wedstrijd gespeeld is, dan verdwijnt deze uit het planning scherm. Bij de TTapp kon je in 1 ogenblik zien wie de vorige wedstrijden heeft gespeeld, en wie er gereden heeft. Komt dit in DWF ook? Of kan ik niet meer terugzien wie er bijvoorbeeld gereden heeft?
A: Dit wordt meegenomen voor ontwikkeling.

Q: Het plannen van het team gebeurt per wedstrijd. Kan ik ook een totaaloverzicht zien? Wie speelt hoe vaak uit/thuis en wie rijdt hoe vaak?
A: Dit is zichtbaar.

Q: Komen de beslissingswedstrijden erin?
A: Ja, alles wat in NAS wordt gepland komt terug in DWF.

Rol Wedstrijdsecretaris en Competitieleider 

Q: Is het de bedoeling dat de spelers zelf de scores in gaan voeren of blijft dit de taak van de wedstrijdsecretarissen?
A: De spelers kunnen zelf de score invoeren. Indien een team het DWF heeft ingevoerd, dan zijn de resultaten daarmee vooraf ingevuld in NAS en hoeft de wedstrijdsecretaris deze invoer alleen nog maar in NAS te controleren en te accorderen. Voor elk team dat het DWF niet gebruikt, vult de wedstrijdsecretaris de resultaten nog gewoon op de bestaande manier in NAS in. De wedstrijdsecretaris moet dus alle formulieren nog gewoon op de bestaande manier in NAS verwerken. Daarin verandert vooralsnog niets.

Q: Ik ben wedstrijdsecretaris en niet in het bezit van een mobiele telefoon (smartphone) of tablet. Kan ik mijn werk dan wel gewoon blijven doen?
A: Ja, de wedstrijdsecretaris moet de formulieren nog gewoon op de bestaande manier in NAS verwerken. Daarin verandert vooralsnog niets en daar is geen smartphone of tablet voor nodig. Indien een team het DWF heeft ingevoerd, dan zijn de resultaten daarmee vooraf ingevuld in NAS en hoeft de wedstrijdsecretaris deze invoer alleen nog maar in NAS te controleren en te accorderen. Voor elk team dat het DWF niet gebruikt, vult de wedstrijdsecretaris de resultaten nog gewoon op de bestaande manier in NAS in.

Q: Is het voor verenigingen nog mogelijk om in NAS bij de invoer van de teamsamenstelling invoer DWF op ‘ja’ te zetten?
A: Bij reeds ingediende teams is dit momenteel niet mogelijk. De wedstrijdsecretaris kan dit later op elk moment gedurende de competitie per teamlid aanpassen.

Q: Als de wedstrijd gespeeld en ingevuld is door een speler en op voltooid gedrukt is krijgt de wedstrijdsecretaris deze automatisch binnen?
A: Wedstrijdsecretaris krijgt dat binnen in NAS.

Q: Ik vind dat er een keuze moet komen bij opmerking verzenden of deze naar de wedstrijdsecretaris moet of ook naar de competitieleider
A: Reglementair moet het altijd naar beiden

Q: Heeft de competitieleider ook een functie in de app?
A: Nee.

Q: Als de wedstrijd gespeeld en ingevuld is door een speler en op voltooid gedrukt is krijgt de wedstrijdsecretaris deze automatisch binnen?
A WS krijgt dat binnen in NAS.

Q: Ik vind dat er een keuze moet komen bij opmerking verzenden of deze naar de WS moet of ook naar de CL
A: Reglementair moet het altijd naar beiden: WS en CL.

Q: Heeft de competitieleider ook een functie in deze app?
A: Nee.

Q: Moeten de uitslagen nog altijd zondag voor 12.00 officieel geregistreerd zijn in NAS / DWF?
A: Zie het (afdelings)competitiereglement.

Q:  Dit is voor de wedstrijdsecretaris toch best nog wat werk, zowel in NAS als in NTTB App. Klopt dat?
A: Tijdens de pilot wel. Daarna kan het versoepeld worden.

Q: Kan de competitieleider ook de game-uitslagen zien of alleen de 0-1 dan wel 1-0 van de wedstrijd?
A: Dit is nog niet besloten.

Q: Zijn wijzigingen in uitslagen in NAS door de competitieleider nog steeds leidend?
A: Ja.

Planning / agendafunctie

Q: Krijg je pushmeldingen wanneer er veranderingen in de poule zijn?
A: Nog niet, is wel gepland.

Q: Kun je de kalender importeren in je normale kalender?
A: Ja, het eerste icoon boven de geplande wedstrijd. Dit wordt gestuurd via e-mail.

Q: Is er integratie met agenda vanuit de app?
A: Ja.

Q: Kan ik ook voor andere teamspelers een planning maken?
A: Ja

Q: Kun je die planning ook voor het hele seizoen zien of alleen voor de eerstvolgende wedstrijd?
A: Je kunt alleen toekomstige wedstrijden zien. Een view van de oude wedstrijden wordt overwogen.

Q: Over de planning: Als een wedstrijd gespeeld is, dan verdwijnt deze uit het planning scherm. Bij de TTapp kon je in 1 ogenblik zien wie de vorige wedstrijden heeft gespeeld, en wie er gereden heeft. Komt dit in DWF ook? Of kan ik niet meer terugzien wie er bijvoorbeeld gereden heeft?
A: Dit wordt meegenomen voor verdere ontwikkeling.

Q: Houd de app ook bij hoeveel invalbeurten iemand al heeft gehad?
A: Alleen als de CL dat wil. Tot nu zijn er twee afdelingen die dit gevraagd hebben.

Q: Wordt er bij een invaller rekening gehouden met eventuele ratingregels binnen een afdeling? (naast de nog niet gebruikte invalverboden)
A: Nee, alleen via invalverbod regels en alleen bij afdelingen waar dit van toepassing is.

Q: Kunnen we deze standen (rechtstreeks) op de websites plaatsen?
A: Ja, er is een link beschikbaar om real-time resultaten te volgen, om in te bouwen op de website van de vereniging of om op een scherm op locatie te presenteren. Vergelijk met Eredivisie Live-Score.

Q: Kun je het hele formulier wissen en opnieuw beginnen?
A: Nee.

Q: Misschien een gum voor bij het invullen van het formulier dat je een wedstrijd of uitslag kunt herstellen.
A: Wordt meegenomen naar ontwikkeling, maar niet het gehele formulier, alleen de score bij ‘score’.

Q: Zal er i.v.m. corona nog dubbel worden verspeeld?
A: Deze vraag hoort niet thuis in deze sessie, maar is wel een belangrijke vraag. Uiteraard wordt gekeken naar de 1,5 meter protocollen om de competitie op te kunnen starten.

Q: Stel dat dubbel voorlopig uit wedstrijdschema’s worden gehaald, kan de app eenvoudig een wedstrijdtype toevoegen?
A: Als het dubbel eruit wordt gehaald kan de afdeling zelf beslissen welk systeem er gespeeld wordt? Daviscup of net als eredivisie zonder dubbel?
Alle systemen die in NAS zitten zijn mogelijk. Voor nieuwe systemen die niet in NAS zitten moet dit eerst afgestemd worden, maar technisch is het mogelijk. Hierbij moet gekeken worden hoe om te gaan met de resultaten.

Q: Hoe activeer je het scorebord?
A: Dit is in de presentatie uitgelegd (door het IP-adres van het scorebord te invullen).

Q: Kan het niet met 1 knop?
A: Nee. Op Apple devices is discovering WiFi niet toegestaan.

Q: Moet je nog steeds papieren wedstrijdformulieren invullen en opsturen? Of scannen en mailen?
A: Voorlopig wel. Najaar 2020 is een pilot. Daarna kunnen de afdelingen hierover zelf beslissen. Het is de intentie dat de landelijke competitie vanaf 1 januari 2021 uitsluitend digitaal gaat.

Q: Kunnen spelers een push bericht krijgen 1 uur na aanvang van de wedstrijd als dan nog niets is ingevuld?
A: Nee, tijdens pilot. Dit is technisch wel mogelijk maar moet eerst reglementair opgelost worden.

Diversen

Q: Kan je berichten versturen binnen je clubleden (en eventueel ook naar niet NTTB leden omdat er bijv. omniverenigingen zijn)
A: Nee, maar dat is een goed idee. Zeker voor gebruikers van de app.

Q: Welke notificaties kun je instellen in de app? Bijvoorbeeld een melding wanneer de wedstrijdsecretaris een uitslag moet bevestigen?
A: Voorlopig geen.

Q: Bij het scherm ‘Info van de bond’ kan hier ook info van de afdeling worden getoond?
A: Ja, geen probleem.

Q: Tot wanneer gaan de historische gegevens terug?
A: Tot 1999, maar niet voor alle afdelingen.

Q: Verandert de boeteregeling ook met dit digitale formulier?
A: Ja. Hier wordt nog naar gekeken.

Q: Wat is de planning voor komend seizoen?
A: Iedereen kan najaar 2020 gebruik maken van de pilot fase.

Q: Draaide de demo in de webnars lokaal, waardoor het zo snel is?
A: Nee, op de meeste (moderne) mobiele telefoons is het ook zo snel. Snelheid is meer afhankelijk van de internetsnelheid dan van het apparaat.

Q: Komt er van deze app een kort instructiefilmpje zodat leden en ouders van leden ook begrijpen hoe ze deze app kunnen gebruiken?
A: Ja (zie onderaan deze pagina)

Q: Hoeveel MB vraagt de app om 1 wedstrijd te spelen?
A: Per klik een paar kilobyte. De hele app doorlopen kost ongeveer 100 KB.

Q: Moeten straks clubs verplicht wifi aanschaffen of data verstrekken onder de leden!?
A: De data die gebruikt wordt is een paar KB, dit is verwaarloosbaar bij een abonnement, maar het wel fijn als er in de club WiFi is.

Q: Navigatie starten vanuit de app is natuurlijk een handige functie. Kan er dan ook keuze komen met welke app je wilt navigeren? TTapp gebruikte standaard Apple Maps. Kunnen kiezen is wat fijner.
A: Ja.

Q: Is het mogelijk aan te geven of je in de kantine kunt pinnen bij de contactgegevens van de club?
A: Dat is technisch mogelijk, maar eerst moet deze informatie in de database ingevuld worden. In een volgende versie van NAS kan dit meegenomen worden.

Q: Blijft de meisjes achternaam in de geschiedenis?
A: Dat moet met de vereniging ledenfunctionaris afgesproken worden. NAS, Elo en DWF volgen wat hij/zij heeft ingevuld.

Q: Kan de trainersapp ook gekoppeld worden aan de oefeningen in het DWF?
A: Ik ken de trainersapp niet.

Q: Zijn de toernooien ook live te volgen net zoals op toernooi.nl?
A: toernooi.nl maakt deze functie niet beschikbaar, dus live resultaten niet, maar eind resultaten wel.

Vragen kunnen ook via e-mail gestuurd worden naar DWF@tafeltennis.nl (is DWF-helpdesk). Bij de invoering komt er ook een telefonische helpdesk.

 

Introductievideo

Instructievideo DWF