De NTTB heeft kennis genomen van de landelijke berichtgeving van de overheid over de herstart van binnenlandse topcompetities, die mogelijk is per 17 december. Voor het tafeltennis betekent dit dat de Eredivisie Heren en Eredivisie Dames mogelijk weer van start kunnen gaan vanaf die datum.

De Tafeltennisbond neemt zo snel mogelijk contact op met de eredivisieverenigingen om een snelle hervatting van de eredivisie mogelijk te maken. Via NOC*NSF verwachten we de komende dagen het protocol met de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om weer competitie te kunnen spelen. Ga naar onze Eredivisiepagina voor het laatste nieuws en de tussenstanden.

“Het is belangrijk dat de topsportcompetities, zonder publiek natuurlijk, weer voorzichtig van start kunnen. Dat houdt de belangstelling voor de sport levend. Bovendien kunnen onze topsporters zich zo beter op internationale evenementen voorbereiden”, zo reageerde Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF op het nieuw over de herstart van Nederlandse Topsportcompetities.

Lees het volledige bericht van NOC*NSF over de Nederlandse Topsportcompetities.