Op zondag 19 mei worden de finales van de eredivisie gespeeld bij TTV Hilversum. De toegang bij deze spectaculaire tafeltennisdag is helemaal gratis en iedereen is welkom! Vanaf 12.00 uur kunnen tafeltennisliefhebbers genieten van wedstrijden op het scherpst van de snede, met als inzet de Nederlandse landstitel.

Het programma op zondag 19 mei:

12.00 uur, damesfinale: Dozy Den Helder vs TTV Lybrae Heerlen

15.00 uur, herenfinale: deBoer Taverzo vs Van Wijnen-Smash’ 70

12.00 uur, jeugdfinale: REGA vs Swift (in zaal 2)

Dozy Den Helder vs TTV Lybrae Heerlen
Bij de dames kan het sterke Dozy Den Helder voor de zevende keer op rij de landstitel winnen. De ploeg had in de halve finale overigens wel zeer veel moeite met Anytime Fitness Westa, dat tweemaal met 3-2 ten onder ging. Een andere Limburgse club zien we wel terug in de eindstrijd: TTV Lybrae Heerlen versloeg VTV en kan voor het eerst sinds 2012 het kampioenschap grijpen.

deBoer Taverzo vs Van Wijnen-Smash’ 70
deBoer Taverzo hoopt zondag de kampioensbeker terug naar Zoetermeer te brengen. Na vijf opeenvolgende kampioenschappen was Itass’DTK 70 vorig jaar de beste in de finale met Taverzo en dit seizoen kan de als nummer één geëindigde ploeg de macht teruggrijpen. Van Wijnen-Smash’ 70 werd nog nooit landskampioen, maar maakte dit seizoen veel indruk door de kampioen uit te schakelen. Daarom kan het een zeer spannende eindstrijd worden tussen twee topteams!

REGA vs Swift
De jongens van REGA hopen op zondag 19 mei in Hilversum geschiedenis te schrijven. Die club won nog nooit het Nederlands kampioenschap van de jeugd. REGA bereikte de finale door in de halve finale af te rekenen met Hotak ’68. Het is precies 25 jaar geleden dat tegenstander Swift uit Deventer voor het laatst landskampioen werd van Nederland in clubverband en nu maakt de club dus wederom een goede kans. In de halve finale versloeg het team Amsterdam. Lees meer over deze finale.

Tijdens de finales kunnen belangstellenden de wedstrijden volgen via ons YouTube-kanaal.

 

Adresgegevens TTV Hilversum:
TTV Hilversum
Vaartweg 52
1217 SV Hilversum

Lees alvast het digitale programmaboekje!

Eredivisiefinales 2019