Hilversum ‘won’ de Eredivisie vorig seizoen tijdens een speciaal toernooi.

De tafeltennis Eredivisie Najaar 2021 competities gaan in september van start. Bekijk wie er in welke tafeltennis competitieteams spelen. Uiteraard kun je dat ook gewoon zien in de NTTB App, die te downloaden is via de Appstore of Playstore. 

Eredivisie Dames
Op zaterdag 11 september 2021 om 17.00 uur start het seizoen in de dames Eredivisie Najaar 2021 met het duel Vriendenschaar- AnytimeFitness/Westa. In de damescompetitie spelen exact dezelfde teams die het seizoen abrupt moesten beëindigen door de terugkerende coronamaatregelen.

Eredivisie Heren
In de herencompetitie zijn er wel verschuivingen qua teams. TTV Maashorst gaat de Eredivisie in als nieuwkomer met onder meer kopman Jochem de Hoop. Daartegenover staat dat Salamanders en Hercules hun plek in de Eredivisie hebben teruggegeven, waardoor er komend seizoen niet negen maar acht teams strijden om de titel. Smash ’70 kan wederom rekenen op Viktor Brodd en Trinko Keen speelt dit seizoen in de kleuren van DeBoer Taverzo. Verder is het onder meer ook interessant om te volgen hoe de Belgische international Margo Degraef gaat presteren in het team van Veerhuis/Wessem/Westa en of ProActief Hilversum weer zo goed gaat presteren. Genoeg ingrediënten voor een mooi seizoen dus!

Bekijk alle selecties en de complete competitieschema’s

*De foto’s zijn helaas nog niet actueel. De teamgegevens komen uit de NTTB App. Zie je een foutje? Mail ons