Bij tafeltennisvereniging Shot in Wageningen werd zaterdag 18 december de promotie/degradatie wedstrijd tussen VeerhuisWessem/Westa en Scylla gespeeld.
Het duel bij de dames tussen Tanaka en Disnierats werd helaas geannuleerd omdat Disnierats geen volledig team op de been kon brengen en zich genoodzaakt moest terugtrekken. Hierdoor zal Tanaka ook volgend seizoen weer in de eredivisie uitkomen.

De ploeg uit Wessem lootte ‘thuis’ waardoor de kopman Arturs Reinholds startte tegen Esmee van Marwijk, de nummer twee in de opstelling van Scylla.
Dit werd een 3-0 overwinning voor de uit Letland afkomstige Reinholds.

De daaropvolgende drie wedstrijden werden allen gewonnen door Scylla dat daardoor met 3-1 de leiding nam. De Scyllaan Joey Boekkooi rekende af met Jelle Moris. De jonge Mads Oomen won verrassend van de Belgische Margo Degraef. Maar nog opvallender was de de 3-0 zege van Joey Boekkooi op de sterke Reinholds.

De vijfde wedstrijd, het duel tussen de dames van beide teams, werd met 3-0 gewonnen door Margo Degraef. De stand werd door Westa helemaal gelijkgetrokken door de 3-1 winst van Jelle Moris op Mads Oomen.
Bij de tussenstand van 3-3 werd als laatste en beslissende partij het dubbelspel gespeeld. De mannen van Westa hielden het hoofd koel en stelden met een 3-0 zege hun plaats in de eredivisie veilig.