Dit jaar organiseert tafeltennisvereniging SHOT (S) voor de eerste keer het Nederlands Jeugd Kampioenschap voor A- en B-licenties en Para-tafeltennis. De kampioenschappen zullen dit jaar gespeeld worden op 13 (NJK B) en 14 mei (NJK A en NJK Para).

“We zijn trots dat we dit jaar het NJK-A en -B en het NJK Para mogen organiseren. De afgelopen jaren hebben we het Jeugdranglijsttoernooi in Soest op de kaart gezet en we zijn blij dat we nu een volgende stap kunnen maken door het Nederlands Jeugd Kampioenschappen te organiseren. Fijn dat we het vertrouwen hebben gekregen, we voelen het ook als een grote verantwoordelijkheid om een mooi toernooi neer te zetten en daar hebben we natuurlijk veel zin in”, aldus toernooileider Paul Roest. Rob Houtgast vult aan: “We hebben een mooie groep vrijwilligers bij SHOT, met z’n allen gaan we ervoor zorgen dat het toernooi op rolletjes verloopt.”

V.l.n.r.: René de Gier, Paul Roest en Rob Houtgast

René de Gier: “Door de verbouwing van de grote sporthal in Soest konden we helaas daar niet terecht. Maar in sporthal De Trits in Baarn hebben we een uitstekend alternatief gevonden dat ook centraal gelegen is. De sporthal heeft een mooie speelzaal en een groot aantal tribuneplaatsen waarmee je uitstekend zicht hebt op de speelzaal. Alle ingrediënten zijn er om er een mooi weekend van te maken!”

De uitnodigingen zijn afgelopen donderdag verstuurd naar de toernooicoördinatoren van de verenigingen.
uitnodiging NJK B
uitnodiging NJK A + NJK Para