Foto: Top 20 Wageningen in 2020 (bron: TTV Shot).

Ter voorbereiding op het (eredivisie)seizoen 2021/2022, staan er drie prestigieuze toernooien op het programma met Nederlandse en internationale spelers. Deze toernooien op 21, 22 en 29 augustus zijn live te bekijken op het YouTube account van de Nederlandse Tafeltennisbond.

De Boer maatwerk in keukens TOP20
In Zoetermeer vindt op zaterdag 21 augustus het ‘De Boer maatwerk in keukens TOP20’ plaats bij Taverzo. Het toernooi start om 10.30 uur en de organisatie maakt dit weekend bekend welke spelers meedoen aan dit voorbereidingstoernooi. Spelers uit Nederland en het buitenland komen bijeen om te strijden om de winst! Bekijk nog meer informatie over het toernooi. 

AFS Transport Cup
Op zondag 22 augustus strijden drie teams bij TTV Shot in Wageningen om de “AFS Transport Cup”. TOGB (Nederland), Metz TT (Frankrijk) en GW Bad Hamm (Duitsland) maken in een driekamp uit wie de “AFS Transport Cup” dit jaar wint. Dit treffen staat volledig in het teken van de voorbereiding op het komende seizoen.

-TOGB is in Nederland het team van de toekomst, waar Michel de Boer als zeer ervaren rot de jongelingen Floris Zur Muhlen, Tim Gras en Milo de Boer zal coachen en begeleiden. Inmiddels is Milo de Boer jeugdinternational bij de junioren en zal Tim Gras zijn debuut gaan maken als international bij de senioren in de 1e ronde van het EK in het weekend van 28 en 29 augustus.

-Metz TT komt aankomend seizoen uit in de Franse Pro B, en oud speler van De Boer Taverzo, Dorian Nicolle, is daar de coach. Hij zal samen met Vincent Aumoitte de coaching verzorgen. Bij Metz spelen de volgende spelers: Florian Bourrassau, Damien llorca, Corentin Mazaud en Noah Becourt.

-GW Bad Hamm speelt in de Duitse 2e Bundesliga en wil graag komend seizoen promoveren naar de Bundesliga. Onder leiding van Henk van Spanje en Wim van Breenen hebben ze een sterk team waarmee, ze eerste of tweede moeten worden dit seizoen. Bij GW Bad Hamm spelen mee: Florian Bluhm, Gerrit Engemann, Jo Yokotani en Andre Bertelsmeier. Meer informatie zie je op de Facebookpagina van de organisatie.

Het programma:
10.00 TOGB – Metz TT
13.00 Metz TT – GW Bad Hamm
16.00 TOGB – GW Bad Hamm
Alle wedstrijden zijn live te volgen via het YouTube kanaal van de NTTB.

Shutters Inc. Top20
Op zondag 29 augustus vanaf 09:30 uur vindt de 2e editie plaats van het Shutters Inc. TOP20. Ook dit jaar strijden vlak voor de start van de competities 20 Topspelers uit binnen-en buitenland om de winst van het Shutters Inc. TOP20. Ook dit jaar in de zaal van de Korfbalvereniging Wageningen. De organisatie maakt ook spoedig het deelnemersveld bekend!

De toernooien zijn alle drie live te volgen op het YouTube kanaal van de Nederlandse Tafeltennisbond.