Loop op zaterdag 11 mei mee tijdens één van de Cruyff Legacy Runs in Amsterdam en ervaar de hoogtepunten uit het leven van Johan Cruijff! Als deelnemer ondersteun je de Cruyff Foundation, partner van de Nederlandse Tafeltennisbond, en geef je kinderen zo de ruimte om te sporten en te spelen.

Tijdens de Run staat de Cruyff Legacy centraal. Zo loop je langs bijzondere plekken uit zijn leven en wordt er gezorgd voor een unieke Cruijff ervaring. Een sportbeleving die je niet wil missen! Je kunt deelnemen aan de 14K Run, de 5K run of de 14K Walk. Extra bijzonder dit jaar: deelnemers aan de run kunnen via een speciale app luisteren naar verhalen en anekdotes achter de memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff.

Een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar de Cruyff Foundation. Daarmee geef je kinderen de ruimte om te sporten en te spelen.

Wil je ook graag meedoen? Schrijf je dan nu in en klik hierboven op de foto! Inschrijven is mogelijk t/m 29 april of tot de deelnemerslimieten zijn behaald. Let op! Je hebt 10 minuten om je inschrijving te voltooien, daarna verloopt de sessie.