Van 4 tot en met 6 oktober ontmoeten de beste jeugdige tafeltennissers van Europa elkaar op de Europe Youth Top 10 in Noordwijk. Het belooft een geweldig tafeltennisweekend te worden en bovendien zijn er drie leuke, gratis side-events voor jong en oud. Hieraan werken onder andere Bettine Vriesekoop en Kelly van Zon aan mee! De clinics zijn bij T.O.V. Noordwijk.

Vrijdag 4 oktober: Bettine Vriesekoop clinic
Tijdens de Europese Jeugd Top-10 in Noordwijk (4-6 oktober) geeft Nederlands bekendste tafeltennisster op vrijdag 4 oktober 2019 een clinic voor de doelgroep 55+ op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Van 11:15 tot 12:45 uur maken de deelnemers kennis met Bettine en de tafeltennisport. Lees alles over de clinic en schrijf je in.

Zaterdag 5 oktober: Clinic en demonstratie paratafeltennis
Terwijl de Europese jeugdtop in actie komt, verzorgen Paralympisch Kampioene Kelly van Zon, internationale rolstoelspeler Gerald van Grunsven én trainster Saskia Meijer een demonstratie en clinic waarbij de deelnemers kennismaken met de mogelijkheden die de tafeltennissport te bieden heeft. Lees meer en meld je aan!

Zondag 6 oktober: Word jij de scholierenkampioen tafeltennis van Noordwijk?!
Terwijl de Europese jeugdtop in actie komt strijden de basisschoolscholieren tegen elkaar tijdens hét scholierenkampioenschap 2019! Halverwege de dag geven de professionals van MJ Tafeltennis een waanzinnige demonstratie die je echt niet mag missen! Alle basisschoolleerlingen uit Noordwijk mogen meedoen (Op basis van geboortejaar worden de indelingen gemaakt). Bekijk alle informatie over het toernooi en schrijf je in! 

Europe Youth Top-10
De Nederlandse Tafeltennisbond houdt van 4 tot en met 6 oktober 2019, in samenwerking met de gemeente Noordwijk de Europe Youth Top-10 op sportpark Duinwetering. Voor dit toernooi komen de beste 10 junioren en cadetten (jongens en meisjes) vanuit heel Europa naar Noordwijk toe, waar dus wordt gespeeld in vier categorieën. Als organiserend land krijgt Nederland per categorie 1 gegarandeerde startplaats. De toernooiopzet is eenvoudig, namelijk een 10-kamp verdeeld over 3 dagen waarbij elke dag 3 wedstrijden worden gespeeld. Bekijk de website van het toernooi.