De Dutch Open Para (DOP) keert in 2020 terug in Stadskanaal! De tweede editie van het internationale paratafeltennistoernooi in Groningen duurt van 5 tot en met 8 november.

Na een succesvolle eerste editie van de Dutch Open Para in 2019 zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. Het paratafeltennistoernooi duurt in 2020 maar liefst vier dagen. Waarschijnlijk is er een TTF classifier congres voorafgaand aan de DOP en mogelijk ook een trainingsstage.

Verbeterpunten
De NTTB is bezig met het afronden van de eerste editie, zowel inhoudelijk als financieel. Vanuit de evaluatie met de ITTF zijn er verbeterpunten waaraan de organisatie werkt. Er is begin maart een nieuw inspectiebezoek geweest van de ITTF in Stadskanaal. Tijdens dat bezoek is uitgebreid gesproken over de verbeterpunten en de oplossingen die wij kunnen bieden, wat zeer enthousiast door de ITTF werd ontvangen. Op dit moment wordt het (aanvullend) inspectierapport opgesteld. Dit wordt binnenkort op de website geplaatst. Ook vanuit onze partner Pagedal, waar het toernooi wordt gespeeld en waar de duels worden gespeeld, en vanuit de NTTB is groen licht gegeven om aan de slag te gaan met de organisatie van de tweede DOP.

Vrijwilliger
Heb je tijdens de DOP 2019 als vrijwilliger meegeholpen en wil je ook graag de tweede editie van dichtbij meemaken? Zet dan 5 tot en met 8 november 2020 in je agenda en meld je alvast aan! Bezoek onze speciale websitepagina van de DOP om terug te kijken op de eerste editie. Like ook Dutch Open Para op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het toernooi!