Doing in Zoetermeer hield op zaterdag 19 januari de vierde editie van haar pararanglijsttoernooi. Dit toernooi staat nu duidelijk op de kaart en in totaal hadden 82 deelnemers zich ingeschreven.

De prijswinnaars in Zoetermeer.

Helaas waren er ook 8 afmeldingen. Na de nodige aanpassingen in Toernooi.nl startten om 10.00 uur 74 deelnemers aan het toernooi. Het strakke schema werd goed gevolgd. Rond 17.30 uur was de laatste bal geslagen. Omdat dit toernooi buiten het competitieseizoen valt, waren er ook diverse jeugdspelers onder de deelnemers. De 2e klasse had zelfs 3 jeugdspelers. Deze deden ook mee voor de prijzen. Yannick Paredis werd 1e en Mees Kant 2e. Frederique van Hoof stond als 1e op de plaatsingslijst, maar moest zich helaas ‘s middags terugtrekken met een blessure. Zij eindigde hierdoor op de 4e plaats. Bij het schuiftafeltennis werd de titel behaald door Aniek Mulder van GSVA.

Titels
De titels bij het tafeltennis gingen naar:
6e klasse: Timothy dos Santos, Alexandria ‘66
5e klasse: Herman Bakker, Tielse TC
4e klasse: Ricardo Reijme, Alexandria ‘66
3e klasse: Adriaan Vermond, Taverzo
2e klasse: Yannick Paredis, Budilia
1e klasse: Alex Karremans, Taverzo
In de 3e tot en met 6e klasse werd ook een troostronde gespeeld.

Een compleet overzicht van de uitslagen is te vinden op Toernooi.nl. De actuele tussenranglijst en een nieuwe versie van de klassenlijst is te bekijken op de ranglijstenpagina. Het volgende pararanglijsttoernooi is op zaterdag 16 maart.