Op zaterdag 9 november werd door 171 deelnemers deelgenomen aan het Jeugdranglijsttoernooi in Tilburg. Het deelnemersaantal was hiermee 11 meer dan de vorige editie. Een dag later stond het A-Jeugdranglijsttoernooi op de agenda.

Opvallend was het grote aantal jongens welpen: 21 spelers. Het viel ook op dat bij de jongens kadetten, pupillen en welpen en bij de meisjes welpen de spelers die als 1e geplaatst waren er in slaagden om de titel te behalen. Zij konden dus erg goed met de druk omgaan! Voor een compleet overzicht van de winnaars zie toernooi.nl. Voor de foto’s zie de Facebookpagina van de NTTB.

A-Jeugdranglijsttoernooi
Op zondag 10 november werd door 71 A-spelers deelgenomen aan het A-Jeugdranglijsttoernooi. Het deelnemersaantal was lager dan vorig jaar, onder andere doordat er minder A-spelers zijn. Gevolg hiervan was dat zowel bij de jongens als bij de meisjes de pupillen en welpen samengevoegd waren. Ook de meisjes junioren en kadetten waren samengevoegd. De opzet van het A-toernooi was voor dit seizoen aangepast. Iets na 17.00 uur werden de prijzen uitgereikt. Barry Berben, Rémi Chambet-Weil, Robin Vos, Dobrila Jorguseska en Ilse de Regt waren de winnaars. De volledige uitslag is hier te bewonderen.

Parallel aan het A-toernooi werd de NSK gespeeld, zie

Amber van de Velde en Stephan Tromer wederom beste studenten