Tafeltennisbond verlengt verbintenis met Landstede Sportcentrum.

De Nederlandse Tafeltennisbond en het Landstede Sportcentrum hebben de samenwerking voor het organiseren van het NK Tafeltennis met vier jaar verlengd, tot en met 2023.

Het NK Tafeltennis wordt sinds 2013 georganiseerd in het Landstede Sportcentrum, het Theater van de Sport. De Tafeltennisbond is erg tevreden over de mogelijkheden die het Sportcentrum biedt, zowel voor de Topsport als de vele side-events, die tijdens het NK worden georganiseerd.

Daarom is, in aanloop naar de komende editie op 2 en 3 maart, besloten om het contract voor vier jaar te verlengen van 2020 tot en met 2023, met daarnaast nog een optie voor nog vier jaar verlenging.

Ook het Landstede Sportcentrum is zeer tevreden over de samenwerking met de Tafeltennisbond. Het NK Tafeltennis heeft inmiddels een vaste plek in de agenda van het Sportcentrum en de organisatie is dan ook blij met de verlenging van de overeenkomst.

Op donderdag 14 februari is na de bekerwedstrijd van Landstede Basketbal het contract ondertekend door Achim Sialino namens de Tafeltennisbond en Jean Jacques Jouret en Hans Roman namens het Landstede Sportcentrum.


(Foto André Rump)