Alle studerende tafeltennissers opgelet! Op zondag 4 oktober 2020 staat een nieuwe editie van de Nationale Studenten Kampioenschappen Tafeltennis op het programma. Het altijd leuke toernooi wordt gespeeld bij studententafeltennisclub NSTTV Akris en belangstellenden kunnen zich nu opgeven! 

Wil jij in een leuke setting spelen tegen andere studenten? Schrijf je dan samen met je vrienden en vriendinnen in voor de Nationale Studenten Kampioenschappen Tafeltennis op zondag 4 oktober! Bij de super gezellige studentenclub NSTTV Akris in Nijmegen spelen de absolute toppers om de prijzen in de A-categorie en de iets mindere goden strijden in de B-categorie om de titels! Na een eerdere succesvolle editie in Tilburg, kijkt de organisatie van NSTTV Akris ook erg uit naar deze nieuwe editie. Het toernooi start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Uiteraard vindt het toernooi alleen doorgang als dit mogelijk is, gelet op de coronamaatregelen in Nederland.

Geïnteresseerden wordt gevraagd om eerst de convocatie goed te lezen, voordat zij zich inschrijven voor het toernooi. Dat kan via dit inschrijfformulier. Deelnemers worden na hun inschrijving verder geïnformeerd over het toernooi. Inschrijven kan tot 27 september.

Deel deze informatie onder jouw medestudenten en kom naar Nijmegen op 4 oktober!