Vorig jaar heeft de werkgroep uit afdeling West, onder leiding van Wilko Huiden, de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen voor spelers en speelsters met een senioren B-, C- en D-licentie overgenomen van Panningen en naar de Margriethal in Schiedam gehaald. Omdat de voorbereiding in een korte periode moest gebeuren, werd er gekozen voor een volledig toernooi op één dag. Het resultaat mocht er zijn: veel animo en positieve reactie van de deelnemers. Daarop heeft de organisatie besloten door te gaan met het toernooi. Sterker nog, het aanbod wordt uitgebreid met een NK voor E-licenties.

Omdat er naast het toevoegen van een klasse dit jaar ook in de andere klassen meer inschrijvingen worden verwacht, zal het toernooi zoals voorheen weer op twee dagen worden gespeeld. Dat ziet er als volgt uit:

Zaterdag 31 augustus 2019

  • Heren D en E

Zondag 1 september 2019

  • Heren B en C
  • Dames B, C, D en E

Inschrijven

De uitnodiging wordt zoals gebruikelijk naar de verenigingen gestuurd, maar individueel inschrijven is ook mogelijk via de speciale NTTB pagina op Toernooi.nl. Dit gaat eenvoudig en snel. Betalen kan direct via iDeal. De inschrijving sluit op woensdag 7 augustus.