Inmiddels is overal het nieuwe tafeltennisseizoen begonnen. Veel middelbare scholieren die hun diploma behaald hebben, zijn gaan studeren en daarom op kamers gaan wonen. Ook in hun nieuwe stad wordt getafeltennist! Verspreid over het hele land zijn er in totaal acht studententafeltennisclubs in Nederland aangesloten bij de Tafeltennisbond. Kijk hieronder op de kaart waar de studentenclubs zitten.

Als er geen studententafeltennisclub is in je nieuwe stad, kun je op zoek naar een ‘gewone’ tafeltennisvereniging in je nieuwe woonplaats.

Toernooien
Naast verenigingsaanbod zorgen studenten ook voor wedstrijdaanbod. De studenten van D.T.T.V. Thibats (Twente), N.S.V. Akris (Nijmegen) en ESTTV Taveres (Eindhoven) organiseren jaarlijks een eigen toernooi. Deze toernooien worden door veel studenten bezocht, maar ook niet-studenten kunnen zich hiervoor inschrijven.

Nederlandse Studentenkampioenschappen
In samenwerking met Studentensport Nederland (SSN) worden ook elk jaar de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) Tafeltennis georganiseerd. Deze NSK zijn op zondag 10 november in Tilburg, parallel aan het A-Jeugdranglijsttoernooi.