Honderden tafeltennissers waren afgelopen weekend actief in Tilburg, waar in T-Kwadraat vier evenementen werden gehouden. Spelers en speelsters van allerlei leeftijden en niveaus beleefden een leuk weekend in de moderne en grote hal in T-Kwadraat. Een terugblik op het drukbezochte weekend in cijfers. 

– Op 48 tafels namen ruim 400 tafeltennissers deel aan verschillende activiteiten.
– 171 jeugdspelers deden zaterdag mee aan het Jeugdranglijsttoernooi
– Er waren 92 inschrijvingen voor het A-Jeugdranglijsttoernooi, dat zondag werd gespeeld.
-Op de zondag streden 80 studenten uit 15 studentensteden om het Nederlandse Studenten Kampioenschap Tafeltennis.
– 64 heren en 16 dames maakten in dit toernooi onderling uit wie er met de prijzen vandoor gingen
en uiteindelijk kroonden Stefan Tromer (heren) en Amber van de Velden (dames) zich tot beste studenten van Nederland
– Ook het Nederlands Jeugd Kampioenschap Paratafeltennis (NJK) voor kinderen tot 18 jaar stond zondag op het programma, met 13 deelnemers (zie groepsfoto)
– Het was pas de 4de keer dat het NJK Para op het programma stond en mede dankzij de Johan Cruyff Foundation was het aantal deelnemers meer dan verdubbeld in vergelijking met vorig jaar
– Er waren ongeveer 45 vrijwilligers vanuit het hele land naar Tilburg gereisd om het toernooi mede mogelijk te maken

We willen alle spelers, coaches, vrijwilligers, ouders, de organisatie van T-Kwadraat Tilburg en alle overige belangstellenden bedanken voor hun aanwezigheid in Tilburg voor dit geslaagde weekend. Bekijk de uitslagen van het Jeugdranglijsttoernooi, de resultaten van het A-Jeugdranglijsttoernooi en de resultaten van het NJK Para. De gemaakte foto’s van onze fotograaf Rob de Ruiter zijn te vinden op het Facebookaccount van de Tafeltennisbond. Studenten opgelet, er zijn nog meer evenementen speciaal voor jullie op komst.