iPong

Een iPongtafel is een bijzondere tafeltennistafel geschikt voor plaatsing op bedrijven, in sportkantines, op scholen, in stands op beurzen en natuurlijk voor thuis. Bijzonder is de tafel omdat hij de kleinste, maar toch goed bespeelbare tafel in zijn soort is en zich laat bedrukken met allerlei uitingen naar eigen keuze. Vandaar de naam iPong, de i staat voor een gepersonaliseerd product.

De minitafeltennistafel is ook ideaal als relatiegeschenk, als cadeau voor bruiloften en verjaardagen, voor een ludieke actie bijvoorbeeld bedrukt met een persoonlijke foto of het ontwerp van een exclusieve designer. De iPongtafel trekt de nodige aandacht maar – niet onbelangrijk – het nodigt mensen uit om snel even een balletje met elkaar te slaan. Het nodigt uit tot activiteit. Daardoor komen mensen gemakkelijker met elkaar in gesprek.

iPong is een product van de Tafeltennisbond maar wordt gemaakt in Duitsland. De verzending van de tafel is bij de prijs inbegrepen. Er is al een iPongtafel van €189,- euro. Naast de iPongtafel ontvangt u ook batjes, balletjes en het bijbehorende netje en een info-pakketje over de Pingpongbaas App.

Bestellen

Specificaties: Lengte 100cm x Breedte 58cm x Hoogte instelbaar op 68/76/83/87cm
De tafel is op verschillende hoogtes instelbaar en daarom ook geschikt voor kinderen

Materiaal 
15 mm MDF plaatmateriaal, bedrukt in full color
Duurzaam beschermende coating
Hoge kwaliteit afwerking plaatmateriaal
Netpost, stabiel en eenvoudig te spannen door elastische materialen. Het onderstel bestaat uit een wit gelakt metalen buizenframe.

Levering
iPongtafels worden kant-en-klaar gemonteerd geleverd en zijn direct bespeelbaar.  Levertijd: binnen twee weken.

Garantie
Twee jaar op de tafel en het onderstel. Accessoires vallen niet onder de garantie.

Bestellen
Het bestellen van een iPong tafel gaat via de webshop van de Nederlandse Tafeltennisbond. Levering vindt plaats binnen 2 weken op het opgegeven adres.

iPong Standaard
Er zijn 6 classic ontwerpen in 4 standaard kleuren. Deze tafel kost €189,- inclusief verzendkosten.

iPong My Style
Deze tafel ontwerp je geheel zelf. Deze tafel kost €199,- inclusief verzendkosten. In overleg met een medewerker (Danny Sjaardema) van de Tafeltennisbond wordt een ontwerp gemaakt op basis van door jou aangeleverde foto’s of logo’s. Na goedkeuring wordt het uiteindelijke ontwerp naar de drukker gestuurd. De kwaliteit van het aangeleverde bestand bepaalt de kwaliteit van je tafel. In principe is alles mogelijk: twee verschillende helften, of een grote foto over twee helften verdeeld. 

Contact 
ipong@tafeltennis.nl
06-12011125

 

iPong in het land

2e Kamerlid Rudmer Heerema met TeamNL Tafeltenisster Britt Eerland