55 DEELNEMERS BIJ DE 2E RONDE TABLE STARS COMPETITIE

Zondag 22 oktober werd de 2e ronde van de Table Stars competitie gespeeld in de afdeling ZuidWest. Ondanks de herfstvakantie en ziekmeldingen was het een mooie opkomst in de regio’s Oost, Midden en West. Ruim 50 jeugdspelers hadden weer een leuke tafeltennisochtend.

In regio Oost werd gespeeld bij ttv Flash (Eindhoven), Midden speelde bij TIOS’51 in Tilburg en ODT uit Roosendaal was gastheer voor de regio West.

Na een leuke warming up, georganiseerd door de gastvereniging, was iedereen klaar voor het spelen van de wedstrijden. In teams van 2 of 3 werd gespeeld tegen een team van een andere vereniging. Na de enkelwedstrijden wordt als laatste wedstrijd altijd het dubbelspel gespeeld.

Als afsluiting hadden Flash, TIOS’51 en ODT weer een leuk eindspel bedacht. Altijd leuk om als afsluiting een sportieve strijd te zien om het eindspel te winnen. Na het maken van een groepsfoto’s werd de sportieve ochtend afgesloten en kon iedereen weer huiswaarts.

De Table Stars competitie is een competitie voor beginnende jeugdspelers met een rating niet hoger dan 300.

Een mooie gelegenheid voor de beginnende tafeltennissers om kennis te maken met het spelen van wedstrijden, het tellen van wedstrijden en het spelen in een team.

UITSLAGEN

OOST

0-5 Valkenswaard – ttv Best
5-0 TTCV 3 – De Meppers
4-1 Flash 1 – Budilia 2
4-1 JCV 1 – TTCV 1
4-1 Flash 2 – Budilia 3

MIDDEN

5-0 TIOS’51 – Belcrum
3-2 TIOS’51 – Belcrum
4-3 Batswingers/Waalwijk – Belcrum

WEST

5-0 TCO’78 – Vice Versa’51
5-0 Vice Versa’51 – TCO’78
4-1 het Markiezaat – TCO’78
0-5 ODT – TCO’78

 

Volgende speeldag Zondag 19 November