Kantinebaas

De Nederlandse Tafeltennisbond, de Nederlandse Dartsbond en de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond zijn de bazen van het Kantinebaas platform. Wij bieden werkgevers de kans om op een laagdrempelige manier hun werkvloer in beweging te krijgen en vitaliteit te stimuleren. We ondersteunen hen met de integratie van vitaliteit op de werkvloer met de Kantinebaas app, en natuurlijk maken we hiermee het bewegen tijdens werktijd nog leuker.

Met de gratis Kantinebaas app kun je jouw collega’s uitdagen voor een potje darts, (pool)biljart of pingpong op de werkvloer. Elk kantoor kan eenvoudig geregistreerd worden in de app als speellocatie. Check in en kom in beweging!

Om met de Kantinebaas app een potje te kunnen spelen op de tafel of het bord bij jou op kantoor, heb je een QR-code sticker nodig. Deze kun je gratis aanvragen via de Kantinebaas app. Zodra je een potje hebt vastgelegd met de app, ben je zichtbaar in de ranglijst van jouw eigen kantoor. Zo kom je erachter wie nou écht de baas is van de werkvloer!

Meer weten over Kantinebaas? Neem een kijkje op de website of download direct de app in de App Store of Play Store.

 

 

EVENEMENTEN