NTTB App: je digitale ledenpas

De ledenpas op de NTTB App is, net zoals de fysieke ledenpas dat was (en is), een officieel lidmaatschapsbewijs. De fysieke ledenpassen blijven geldig, maar worden niet meer uitgegeven. Nieuwe leden ontvangen geen pasje, net als bestaande leden bij verlies of beschadiging. Leden met een bestaand pasje hebben de keuze om de digitale versie of fysieke versie te gebruiken. De verwachting is dat na enige tijd de pasjes niet meer gebruikt worden.

De digitale ledenpas op de NTTB App is beschikbaar in de Appstore en Google Play store. Met je bondsnummer en e-mailadres (zoals opgegeven door je club) kun je je registreren en inloggen in de NTTB App. De App is je digitale ledenpas (het bewijs van jouw lidmaatschap) en kan gebruikt worden als legitimatie bij competitiewedstrijden en toernooien. Al jouw uitslagen en deelnames aan competities en diverse toernooien kun je hier terugvinden. In de App vind je tevens het digitale wedstrijdformulier voor competitiewedstrijden en actuele en historische uitslagen. 

Voordelen
Als lid hoef je geen extra pasje meer bij je te dragen. Je kan zelf emailadres en privacy-instellingen aanpassen. Daarnaast kan je actuele en historische uitslagen vinden, is de app straks het digitale wedstrijdformulier en worden nog andere functies toegevoegd.

Bekijk de Veelgestelde Vragen