In het weekend van 27 en 28 augustus staan de Tafeltennis Masters opnieuw op de kalender. Door corona heeft het toernooi twee jaar niet plaatsgevonden maar aan de start van seizoen 2022/2023 zijn de Masters terug. TTV Shot Wageningen is de nieuwe gastheer, nadat Scylla jarenlang de Masters in Leiden organiseerde. De nieuwe sporthal van Korfbalvereniging Wageningen zal het decor zijn van dit toptafeltennistoernooi, dat een historie kent die teruggaat naar 1938!

De organisatie is in handen van de NTTB en TTV Shot Wageningen. TTV Shot heeft eerder interlands georganiseerd en is verbonden aan de Top 20 toernooien en tekent nu voor de organisatie van dit prestigieuze toernooi.

Voorzitter Jan Ploeg: “TTV Shot vindt het een eer om samen met de NTTB de masters te gaan organiseren. Hoewel we binnen Shot al lang niet meer tafeltennis spelen op het niveau van oud masters-winnaars en oud-Shotters als Trinko Keen, Henk van Spanje en Gerdie Keen, vinden we het toch belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van topniveau binnen onze sport in Nederland. Onze vrijwilligers hebben de afgelopen jaren laten zien dat ze voor de organisatie van top-tafeltennis evenementen warm lopen. Het levert enthousiaste leden op. En wat is er mooier dan top-tafeltennis te kunnen kijken in je omgeving?”

Op zaterdag zullen opnieuw de Jeugdmasters worden gespeeld. Voor het seniorentoernooi worden alle A-spelers uitgenodigd, aangevuld met buitenlandse spelers uit de Eredivisie en B-spelers.

Zal Laurens Tromer zijn titel verdedigen of krijgen we voor het eerst sinds 2013 een andere naam dan Tromer, Gommers of Oostwouder op de erelijst? Gaat Shuohan Men voor een tweede titel of Britt Eerland? We gaan het zien in het laatste weekend van augustus. Een mooie start van het nieuwe tafeltennisseizoen!

Op de speciale webpagina ga je al het nieuws en informatie vinden.

Laurens Tromer won de Masters voor de derde keer op rij

Shuohan Men won de op één na laatste editie