De deelnemerslijsten van het NK 2020 zijn bekend.

Titelhouders Kim Vermaas en Rajko Gommers zullen hun titel verdedigen. Bij de heren zijn ook Ewout Oostwouder en Laurens Tromer van de partij, waardoor de winnaars van de afgelopen zes jaar aanwezig zijn. Bij de dames geeft ook Shuohan Men, winnares in 2018 acte de presence. Li Jie (winnaar 2015 en 2017) is helaas nog niet hersteld van de blessure die zij opliep bij het Olympisch Kwalificatietoernooi eind januari.

Britt Eerland (winnaar in 2016) reist zondag naar Qatar voor het Qatar Platinum Open. Dit toernooi is onderdeel van haar traject dat mogelijk kan leiden tot individuele Olympische kwalificatie. Na het teamkwalificatietoernooi is ze daarvoor achtereenvolgens naar de German Open, Europe Top 16 (2e), Portugal Open (top 8) en Hungarian Open (top 16) gereisd. Britt zal zaterdag in Zwolle aanwezig zijn voor een handtekeningensessie.

Bij de dubbels gaan titelhouders Vermaas en Gommer op voor hun vijfde mixed titel.  Van de titelhouders bij de heren- en damesdubbels is alleen Barry Wijers aanwezig om een eventuele nieuwe titel binnen te slepen, als duo met Laurens Tromer.

Kaarten voor het NK zijn verkrijgbaar via deze link.