De deelnemerslijst voor het NK dat op 22 en 23 oktober in het mooie Landstede Sportcentrum wordt gehouden, staat online.

Titelverdedigers 
Bij de dames zal Shuohan Men haar titel verdedigen en proberen deze voor de vierde keer te winnen. Bij de heren heeft titelverdediger Michel de Boer zich niet ingeschreven. Wel staat Laurens Tromer, die onlangs de Masters won, op de lijst. Bekijk hier de complete deelnemerslijst.

 

Goede doel
Deelneemster Monique van Spreuwel-Posthuma doet aan dit NK mee voor het goede doel, de stichting Opkikker. Deze stichting heeft als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind door middel van de Opkikkerdag. Het zieke kind staat op zo’n dag continue in het middelpunt en  niets is hier te gek. Van brandjes blussen met de brandweer tot helikopter vluchten, van piraten en prinsessen tot cakejes bakken. Alles is tot in de puntjes verzorgd, met taart, lunch, avondeten, drinken. “Zelf hebben wij zo’n dag mogen beleven met onze dochter die lijdt aan een groeistoornis in beide heupen waardoor zij in een langdurig ziekenhuis traject zit. Onze dochter heeft een zorgeloze dag beleefd waar wij mama’s enorm van onder de indruk waren. Daarom willen wij ons inzetten voor dit goede doel. Om deze reden speel ik mee aan het NK en hoop ik een mooi bedrag op te kunnen halen voor deze geweldige stichting”, aldus Monique.

Om Monique te helpen een mooi bedrag te kunnen schenken aan Stichting opkikker kan er via deze link (actief tot 22 oktober) gedoneerd worden.

Monique met haar dochter