Zaterdag 27 januari a.s. wordt de Table Stars Startdag georganiseerd als start van de Table Stars Jeugdcompetitie.

Deze startdag is de start voor alle jeugdleden die zich hebben opgegeven voor deze competitie (Teamopgave-Table-Stars.pdf (nttb.nl)). De startdag en het Finaletoernooi zijn een vast onderdeel van de Table Stars Jeugdcompetitie waardoor alle spelers de competitie samen starten en afsluiten.

Ben je een beginnende speler en lijkt het je leuk om ook wedstrijden of competitie te gaan spelen? Dan ben je deze dag ook welkom om te komen!

Om deze Table Stars Jeugdcompetitie met alle competitiespelers te starten én ook beginners de mogelijkheid te bieden kennis te maken met het spelen van wedstrijden gaan we een training met enkele spelonderdelen combineren met een dubbeltoernooi. Bij dit dubbeltoernooi worden de deelnemers van verschillende clubs willekeurig gekoppeld aan elkaar om nog beter met elkaar kennis te maken en plezier te hebben.

Tijdens deze Table Stars Startdag is het Table Stars Promotieteam Noord aanwezig om er samen met de ouders, begeleiders en trainers er een spetterende start van de competitie van te gaan maken.

Met de volgende link is een voorbeeld te zien van de Startdag

We starten om 11.30 uur in sporthal Rodenburghal Leek op Rodenburg 1-1 in Leek. Binnenlopen kan  vanaf 11.15 uur en het zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

Jeugdleden die NTTB-lid zijn bij een club in Noord en nog niet deelnemen aan de Table Stars Jeugdcompetitie maar ook deze leuke dag vol tafeltennis willen meemaken mogen ook komen!

Aanmelden van beginners kan door club en naam jeugdlid vóór donderdag 25 januari 2024 te mailen naar TableStars Jeugdcompetitie

Tot op de Table Stars Startdag!