Wij zijn zeer blij te kunnen melden dat onze commissie Para-Tafeltennis versterkt is met niemand minder dan Annemarijn van Dalen. Hieronder stelt zij zichzelf graag even voor.

Mijn naam is Annemarijn van Dalen, ik ben 22 jaar oud en ik woon sinds kort op kamers in Utrecht. Tijdens mijn jeugd heb ik jarenlang gekorfbald, maar op mijn 15e ben ik hiermee gestopt. In de laatste jaren ervaarde ik dat er steeds vaker naar mijn lengte werd gekeken in plaats van naar mijn techniek. In 2018 gaf ik mij spontaan op voor een tafeltennisclassificatie, waarna ik meedeed aan een Paralympische Talentherkenningsmiddag en een trainingsdag. Sindsdien train ik wekelijks met veel enthousiasme bij het Para-Tafeltennis Centrum in Rotterdam. Het is mijn doel om de beste parasporter te worden die ik kan zijn!

Afgelopen jaar ben ik met veel plezier gestart met de opleiding Tafeltennistrainer 2. Mijzelf kunnen ontwikkelen op sportgebied is altijd erg belangrijk geweest voor mij en Para-Tafeltennis heeft hierin nieuwe persoonlijke en sportieve kansen geboden. Om die reden vind ik het erg leuk en belangrijk een balletje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het sportplezier en sportparticipatie van nieuwe (para)spelers!

Als lid van de Commissie Para-Tafeltennis ga ik mij onder andere bezig houden met de verenigingscommunicatie omtrent het platform Uniek Sporten, zodat nog meer clubs met een aangepast sportaanbod op de kaart worden gezet en zichtbaar worden voor nieuwe paraspelers. Jullie gaan daardoor vast en zeker nog van mij horen. Ik heb er heel veel zin in om aan de slag te gaan binnen de commissie! Hopelijk tot snel!

Met de komst van Annemarijn is de Commissie Para-Tafeltennis op volle sterkte. Recent voegde ook Frank du Bois zich al toe aan de commissie. Meer info over para-tafeltennis en de commissie vind je hier.