Het eerste para-ranglijsttoernooi van 2020 heeft plaatsgevonden bij Doing. In Zoetermeer waren er op 18 januari maar liefst 68 spelers en speelsters die deelnamen aan het toernooi.

Voor de vierde keer heeft sportvereniging Doing te Zoetermeer het eerste ranglijsttoernooi van het nieuwe jaar georganiseerd. De organisatie probeert ieder jaar weer een beter toernooi te regelen voor de deelnemers. Zo is er dit jaar gekozen om meer techniek in te zetten en de communicatie te optimaliseren. Zoals bij vele toernooien werd er gebruik gemaakt van Toernooiplanner voor het plannen van toernooien en de digitale weergaven. Dit jaar is ervoor gekozen om ook de uitslagen en planning via een beamer te projecteren om zo alle spelers te voorzien van de juiste informatie. Hierdoor waren de projecten en de uitslagen voor iedereen beter zichtbaar en dit vond iedereen zeer prettig.

Door het inzetten van de verschillende technieken is het gelukt om het toernooi goed te laten verlopen. Sportvereniging Doing te Zoetermeer wil iedere deelnemer, vrijwilliger, sponsor en de bond bedanken voor een goede en vooral een sportieve start van het nieuwe jaar wensen.

Bekijk hier alle uitslagen van het toernooi in Zoetermeer.