Nieuwegein, 19 februari 2024 – De Nederlandse Tafeltennisbond en PTTC/TTV Dedemsvaart hebben overeenstemming bereikt over de organisatie van het NK Para Tafeltennis 2024. Het is de eerste keer dat het NK Para in Nieuwleusen zal plaatsvinden. Deelnemers kunnen hier op zaterdag 29 juni 2024 gaan strijden om de titel Nederlands Kampioen Para Tafeltennis 2024.

De zaal in ‘de Spil in Nieuwleusen’

 

In oktober 2023 organiseerde TTV Dedemsvaart voor de eerste keer een Para Ranglijsttoernooi. Een enorm succesvolle editie en dat smaakte naar meer. Ook het NK Para Tafeltennis zal in ‘de Spil in Nieuwleusen’ plaatsvinden. Een locatie met moderne faciliteiten die bekendstaat om zijn gastvrijheid en inclusieve aanpak, zullen weer het toneel vormen voor dit mooie evenement.

Mariëlle van PTTC: “Geweldig! De debuut editie als gastheer van het NK Para Tafeltennis is een nieuwe mijlpaal voor PTTC/TTV Dedemsvaart. Geïnspireerd door het succes van het para-ranglijst toernooi in oktober 2023 zetten wij nu de volgende stap. Laten we samen de geboorte van een nieuwe traditie vieren en deelnemers aanmoedigen op weg naar de titel van Nederlands Kampioen Para Tafeltennis 29 juni 2024 in het mooie Nieuwleusen (Overijssel-Zwolle).”

De NTTB en het organisatiecomité nodigt deelnemers vanuit het hele land uit om, zodra het kan, in te schrijven en mee te doen met het evenement. Er zal in verschillende klassen worden gestreden om de titel van Nederlands Kampioen Para Tafeltennis 2024.

Wil je meer weten over het Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis? Ga dan naar de website: https://tafeltennis.nl/nk-para-tafeltennis/ of https://pttc-dedemsvaart.nl. Via de sociale media van de NTTB en PTTC/TTV Dedemsvaart zal er, zodra bekend, meer informatie worden gedeeld.