Afgelopen zaterdag is het jaarlijkse para-ranglijsttoernooi gespeeld bij ISVA in Duiven. Met 86 deelnemers en vele vrijwilligers, begeleiders en toeschouwers was de zaal goed gevuld.

Bij de opening om iets voor 10 uur werd terecht gezegd dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een mooie dag. Er werd fanatiek gestreden om de prijzen en de ranglijstpunten. Een speelster verwoordde dit als volgt: “We hebben samen een mooie pot gespeeld.” Alle resultaten zijn hier terug te vinden.

De eerste en tweede klasse waren gecombineerd tot een negenkamp. Ingrid van Oijen behaalde ongeslagen de titel. Met dank aan vrijwilligers van De Toekomst (materialen en ondersteuning wedstrijdleiding) werd er ook weer gespeeld in de klasse schuiftafeltennis.

Het volgende ranglijsttoernooi is op zaterdag 20 april Venray. De sluitingsdatum voor inschrijving is 4 april. Op 1 juni zijn de Nederlandse Kampioenschappen in Rotterdam. Hier wordt ook om de titel gespeeld in schuiftafeltennis. De inschrijving start binnenkort.