De Johan Cruyff Foundation is al jarenlang partner van de NTTB en steunt onze paratafeltennissers. Lees er hier meer over. De Cruyff Foundation is ook maatschappelijk partner van de nieuwe familiefilm Strijder en vanwege deze partnerships maak jij kans op kaarten voor de première.

Strijder
Strijder is een stoer, meeslepend en op waarheid geïnspireerd verhaal over de 12-jarige Dylan en Youssef, die ervan droomt om profvoetballer te worden. Dylan is al hard op weg, totdat hij na een ongeluk in een rolstoel belandt. Hij ziet zijn voetbaldroom uiteenspatten, maar is vastberaden om samen met Youssef de Touzani Cup te winnen. Dylan stort zich op zijn revalidatie: hij moet en zal weer de beste speler van zijn team worden. Daarbij krijgt hij hulp van zijn voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is. Met skatemeisje Maya, op wie hij een oogje heeft, leert hij op zijn handen voetballen in zijn rolstoel. Nu heeft Dylan een doel: terugkomen in het team om samen met zijn vrienden de Cup te winnen – rolstoel of niet! Zal het de jongens lukken om nog één keer samen op het veld te staan?

Stuur voor 30 juni een mail naar info@cruyff-foundation.org;
🤸‍♀️ Overtuig ons waarom jij en je sportmaatjes aanwezig willen zijn;
🏆  En wie weet win jij wel kaarten voor de feestelijk première op woensdagavond 20 juli!

 

Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd impactvolle sport en-spelprojecten. Hierbij focussen we ons op kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is.  Dit doen we met sportprojecten voor kinderen met een handicap, door het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden en maatschappelijke sportprogramma’s. Hiermee creëren we ruimte.

Ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Ruimte om het beste uit zichzelf te halen.